Viktorijini angelčki
Utrip mesta · moda · ženska moda

Pri Victoria’s Secret so razkrili imena 10-ih novih Viktorijinih angelčkov. Krila so dobile…

Alessandra Ambrosio. Adriana Lima. Candice Swanepoel. Imena, ki jih dobro poznamo, saj pripadajo ženskam, ki jih z veseljem vidimo na modnih pistah in reklamnih kampanjah za žensko perilo Victoria’s Secret. Danes pa so pri ponudniku zapeljivega ženskega perila in seksi kopalk razkrili deset novih anegelčkov, ki se bodo v prihodnje sprehajali po pistah njihovih legendarnih modnih revij.

PREBERITE ŠE: 20 najbolj “seksi” Victoria’s Secret anglečkov vseh časov

Angelsko floto, ki je največja v zgodovini Victoria’s Secret, po novem sestavljajo tudi: Kate Grigorieva (Rusija), Taylor Hill (Kolorado), Elsa Hosk (Švedska), Martha Hunt (Severna Karolina), Jac Jagaciak (Poljska), Stella Maxwell (VB), Lais Ribeiro (Brazilija), Sara Sampaio (Portugalska), Romee Strijd (Nizozemska), in Jasmine Tookes (Kalifornija).

Lais RibeiroOdpri galerijo
Mavrični lasje Ženske frizure 2015: V trendu so mavrični lasje Torbice Buwood BU Wood: Sodobne ženske torbice z vintage šarmom PicMonkey Collage Najbolj googlane in popularne modne zvezdnice tega trenutka Ikonične poročne obleke Ikonične poročne obleke slavnih nevest · · · ·