PicMonkey Collagesocialnatippi2
V zraku · buzz buzz · Utrip mesta · moda

Kreativna direktorica in fotografinja Viktorija Pashuta, ki prihaja iz Kalifornije, je ustvarila serjo fotografij What If Guys Were Social Networks za revijo Vanichi, kjer je pokazala kako bi fantje izgledali, če bi jih oblekli v socialna omrežja.

Po prvi fotografski seriji What If Girls Were Internet Browsers, je fotografinja Viktorija Pashuta ustvarila še drugo serijo fotografij What If Guys Were Social Networks, kjer je odgovorila na vprašanje, kako bi priljubljena socialna omrežja izgledala, če bi bila dejansko iz mesa in krvi.

PREBERITE ŠE: 11 stvari, ki jih moški ne vedo o svojih oblekah

Fotografinja, ki je svoje fotografije objavila v reviji Vanichi je pojasnila, da s vplivom socialnih omrežij na vsakdanje življenje čutimo njihovo neposredno prisotnost ter nujnost njihove uporabe, kot naš glavni vir komunikacije – na spletu se tako družimo s prijatelji, sorodniki in sodelavci, kar je socialna omrežja nekako postavilo v vlogo “živih”. Logotipe je umetnica tako uporabila kot vizualno referenco, pa tudi kot način prenosa njihovih kvalitet ter uporabnosti v modo.
Facebook je tako upodobljen priložnostno, Twitter klasično, Pinterest kreativno, LinkedIn podjetno, Instagram vintage, Flickr umetniško, Tumblr trendovsko ter Google+ inovativno. Kateri je vaš najljubši?

Oglejte si serijo fotografij v galeriji.

FacebookOdpri galerijo
Bizoni na izviru Grand Prismatic (Lukas Gawenda) Zmagovalne fotografije Society of Biology 2014 robin-williams-cover-ftr Slavni ljudje velikega formata, ki so nas zapustili v letu 2014 iStock_000031226378_Medium 15 znakov, ki kažejo, da smo obsedeni z božičem 61975945f445f27ab8d8f9da10f227dc0d36ce51_1600x1200 Razpoloženi za ljubezen? Poglejte pet najboljših TEDx govorov na temo ljubezni ·