8958-050
Utrip mesta · arhitektura

Na kaj najprej pomislite, ko si predstavljate svojo sanjsko hišo? Morda na zunanji videz objekta, urejenost notranjega prostora ali razgled na okolico? Če se uvrščate v zadnjo skupino ljudi, ste prišli na pravi naslov.

Predstavljamo vam seznam desetih hiš s čudovitimi razgledi. Te se nahajajo na različnih koncih Zemlje, zato si je iz njihove notranjosti mogoče ogledati veliko raznovrstnih naravnih lepot. Za vsakogar se bo našlo nekaj – tako za ljubitelje morja kot tudi za tiste, ki so jim bolj pri srcu gore ali gozdne površine.

Čeprav je majhna verjetnost, da bomo nekega dne živeli v kateri od teh razkošnih vil, pa jih seveda lahko vsaj občudujemo. V katero izmed hiš, ki jih najdete v galeriji, ki sledi, se bi najraje preselili?

Galerija – Vile z najlepšim razgledom na svetu

Straumsnes CabinOdpri galerijo
7 Ta vietnamski vrtec je raj za otroke ezgif.com-webp-to-jpg (17) Kako so videti domovi tehnoloških mogotcev? Ureddplassen: je to najlepše javno stranišče na svetu? Ureddplassen: je to najlepše javno stranišče na svetu? Audemars Piguet Hotel Des Horlogers Audemars Piguet Hotel Des Horlogers: smučišče na strehi hotela · ·