15803138_1802093076713424_6085863006531485696_n
V zraku · buzz buzz

Vinny Oh, 22-letni umetnik ličenja, zase pravi, da ni ne moški ne ženska. In ne boste verjeli, kaj si želi postati. Brezspolni Nezemljan! Zato je prestal že več kot 100 plastičnih operacij, zdaj pa načrtuje, da mu odstranijo še genitalije, bradavičke in popek.

Vinny Oh je v zadnjih petih letih prestal kar 110 operacij. Pri 17 letih je začel s popravki na ustnicah, nato sta sledili 2 operaciji nosu, ličnic in obrvi. Da je res videti kot Nezemljan, Vinny uporablja tudi črne kontaktne leče.

View this post on Instagram

I love you. Inspired by a painting from @girlacne

A post shared by Vinny Ohh (@vinnyohh) on

“Želim si biti brezspolen Nezemljan; želim, da moja zunanjost odraža mojo notranjost. Postati želim Nezemljan, hibrid, ne moški ne ženska,” je Vinny povedal za Caters News Agency.

Ena izmed najbolj spornih stvari, ki jih Vinny želi narediti, je odstranitev genitalij. “Brezspolen želim biti že od svojega 17. leta. Hodil sem od zdravnika do zdravnika, a za zdaj še nisem imel sreče. Nočem, da ljudje mislijo, da želim postati ženska. Živim lahko brez spolnih organov, zakaj bi moral imeti penis ali vagino? Ne vem, zakaj si ne bi povsem odstranil genitalij!”

PREBERITE ŠE: Lumi Dolls: prvi bordel s seks lutkami na svetu

View this post on Instagram

Obliviate. 📸@deadmansjoy13

A post shared by Vinny Ohh (@vinnyohh) on

Vinny je do zdaj za lepotne popravke porabil več kot 50 tisoč evrov, poleg genitalij pa bi si rad odstranil tudi bradavičke in popek.
A ta ekscentrik ni le umetnik ličenja, je tudi model. Rad se poigrava z barvami in poskrbi za nepozaben šov. Me drugim naj bi se pridružil zasedbi oddaje The Plastics of Hollywood, v kateri sodelujejo ljudje, zasvojeni s kozmetično kirurgijo.

Spodleteli DIY projekti DIY: popolnoma spodleteli naredi-sam projekti N’šPlac – večgeneracijski center Ljubljana N’šPlac – večgeneracijski center Ljubljana Službe v dvajsetih letih 20. stoletja Katero službo bi imeli, če bi živeli leta 1920? BeFunky Collage Psi pomočniki in njihova neverjetna zvestoba · · · ·