Vinta potovalna in foto torba za vsakodnevne avanture
Utrip mesta · moda

Spadate med tiste, ki vzamejo fotoaparat s seboj, kamorkoli gredo, četudi zgolj na oddih za en dan, na izlet konec tedna ali enotedenske počitnice? Potemtakem je spodnja potovalna in fotografska torba Vinta za vsakodnevne avanture izdelana za vas.

Torej, če ste eden teh, ki na vsako pasjo procesijo vzamejo s seboj fotoaparat in vse pripomočke, ki spadajo zraven (kako da ne, ko pa je navdih vsepovsod naokrog), veste, kako težko je najti praktično torbo, v katero gre vsa fotografska oprema in za vsak primer še kakšno rezervno oblačilo. Snovalci blagovne znamke Vinta so našli način. Z nahrbtniki Series vas bodo spremljali na vsakem koraku.

PREBERITE ŠE: Bend Goods: počivalnik, ki izgleda kot pav

Torba v retro vojaškem slogu je izdelana iz lahke, trpežne tkanine. Vodoodporna notranjost poskrbi, da vsakršna vsebina ostane suha tudi v slabem vremenu. Notranji lahko odstranljivi vložki omogočajo, da si organizirate prostor po svoji meri. Vinta, potovalna in fotografska torba za vsakodnevne avanture, sprejme večji DSLR-fotoaparat in do 5 objektivov.

Vinta potovalna in foto torba za vsakodnevne avantureOdpri galerijo
Japonke Kusa Japonke Kusa – kot bi hodili bosi po travi Beyoncé x Topshop s kolekcijo športnih oblačil Ivy Park Beyoncé x Topshop – kolekcija športnih oblačil Ivy Park Superge Native Apollo Moc XL Native Apollo Moc XL – superge te pomladi! Puloverji Movinun Movinun: slovenska etična, trajnostna in ročno izdelana oblačila