Vintage Electric Scrambler S
Utrip mesta · mobilno

Pri podjetju Vintage Electric so naredili novo kolo, namenjeno zahtevnemu in umazanemu terenu. Scrambler S je neke vrste poklon zgodovinskemu obdobju, ko so se po cestah preganjala zgodnja zamaščena motorna kolesa.

Vintage Electric Srcambler S je umazani delinkvent, ki ga poganja čista električna energija. Narejen je z zahtevnim terenom v mislih in ima zaradi tega vgrajene trpežne prednje vilice. Zaradi robustnega vzmetenje se boste z lahkoto pognali tudi po neravnem terenu in ob tem uživali udobje kot na asfaltu. S petimi nastavitvami hitrosti lahko kolesar izbere poljubno prestavo in se prilagodi vsakršnemu terenu, zahtevno strmemu ali položno ležernemu.

Regenerativne hidravlične zavore poskrbijo, da se Scrambler ustavi takrat, ko vi to hočete, ne glede na podlago, po kateri vozite. Vgrajeno ima 1.123 vatnih ur veliko baterijo, ki je ena izmed večjih v svetu električnih koles in ima dovolj energije za do 120 prevoženih kilometrov. Kolo doseže hitrost do 58 km/h. S svojo podobo je Scrambler S resnično posvečen pretekli eri, kar vidimo že po njegovem stilu, črni barvi in sijočem LED-žarometu. Scrambler je tako zagotovo kolo iz moderne prihodnost, oblečeno v stilu preteklosti.

Galerija slik: Vintage Electric Scrambler S

Vintage Electric Scrambler SOdpri galerijo
Mercedes-AMG GT S Roadster Mercedes-AMG GT S Roadster: močnejši od GT-ja, a ne toliko kot GT C Mercedes-Benz A Mercedes-Benz razred A: trenutno najnaprednejši Mercedes-Benz Volkswagen Golf GTI TCR Concept Volkswagen Golf GTI TCR Concept: najhitrejši Golf GTI Invictus 280SX Invictus 280SX: simpatično razkošje na valovih · · · ·