vipp-shelter-exterior-9-0_2
Utrip mesta · destinacija

Za popotnika skoraj ni hujše nočne more, kot je tista, ko se po dolgem dnevu pohajkovanja želi prijaviti v hotel, ura je že zelo pozna, receptor pa mu sporoči, da so vse sobe žal zasedene. A zdaj obstaja hotel, kjer vam bodo, ko boste sobo rezervirali, sporočili enako novico, ki pa vas bo razveselila. Hm?

Dansko podjetje Vipp, katerega začetki segajo v davno leto 1939, slovi sicer po velikem izboru kuhinjskih in kopalniških pripomočkov. Zdaj pa so se odločili preizkusiti še v hotelirstvu, ki pa se ga želijo lotiti na nekoliko drugačen način. Namesto da bi zgradili večjo stavbo z velikim številom sob, so se raje odločili za gradnjo več manjših hotelskih enot, v katerih je samo ena soba. Enote se med seboj razlikujejo, skupen jim je zgolj minimalističen dizajn. Za zdaj prenočitve ponujajo na dveh lokacijah, in sicer v švedskem Immelnu ter danskem Köbenhavnu, bodo pa kmalu dodali še dve.

Soba Vipp Shelter se nahaja na Švedskem in je obdana z divjo švedsko naravo. Namesto širokega TV zaslona boste imeli na voljo 2 udobna fotelja, iz katerih se boste lahko naužili panoramskega pogleda na naravo. Če boste pri tem glavo nagnili rahlo nazaj in pogledali navzgor, boste skozi stekleno okno lahko opazovali krošnje dreves ter zvezde. Ne ponujajo niti povezave Wi-Fi, tako da se pripravite na pravi odklop.

Vipp Loft, ki pa se nahaja kar na sedežu podjetja v Köbenhavnu, vas bo pa bolj kot na bivanje v hotelu spomnil na dom. Hrastovi tramovi bodo pričarali domačnost, industrijsko opremljena soba pa bo zadovoljila tudi estete.

Cena za prenočitev v Shelterju znaša 1.000 evrov na noč za 2 osebi, v Loftu pa 1.500 evrov na noč za 4 osebe.

Galerija – Vipp: hotelska veriga malo drugače

Vipp: hotelska veriga malo drugačeOdpri galerijo

pri_60721878-e1511306100549 Preselite se v švicarsko vasico Albinen in zaslužite neverjetno vsoto “Gravitacija je precenjena” WOOW pogled na gravitacijo! 01_29 Staro mesto Budva: nevsakdanji sprehod skozi 2500-letno zgodovino Letenje v prvem razredu po standardih Emirates Letenje v prvem razredu po standardih letalske družbe Emirates · · · ·