Cvetlični lončki Viride
Utrip mesta · dom

Večina sobnih rastlin za delovanje ne potrebujejo le dovolj vode, pač pa tudi zadosti svetlobe. Včasih te ne moremo zagotoviti, a to v prihodnosti ne bo več težava, saj je podjetje Goula/Figuera Studio izdelalo okrasne cvetlične lončke, ki imajo lasten vir svetlobe.

Veliko sobnih rastlin za delovanje potrebuje dovolj svetlobe, ki pa jim je včasih ne moremo zagotoviti. Na srečo so pri podjetju Goula/Figuera izdelali kolekcijo črnih mat cvetličnih lončkov Viride (latinski izraz za zeleno) z umetnimi LED-lučmi, ki krožijo in skrbijo, da rastlina dobi dovolj obsevanja.

PREBERITE ŠE: Prikupni kaktusi z zajčjimi ušesi

Na voljo so trije različni lončki (Enter Viride, Viride Uno, Viride Dos), ki so izdelani tako, da ustrezajo različnim morfologijam rastlin. LED-luči se prižigajo periodično, odvisno od tega, koliko svetlobe rastlina potrebuje. Viride Dos ima tudi vlažilec zraka.

Galerija – cvetlični lončki Viride:

Cvetlični lončki VirideOdpri galerijo
Lebdeca svetilka v podobi Lune Mini replika Lune kot lebdeča svetilka Kaktus Monilaria obconica Prikupni kaktusi z zajčjimi ušesi Kako opremiti pisarno, da se boste v njej dobro počutili Kako opremiti pisarno, da se boste v njej dobro počutili Samolepilni trak Lego Nimuno Loops: samolepilni trak Lego · · ·