Virtualna hšia strahov
Utrip mesta · destinacija

V Ljubljani je svoja vrata odprla prva virtualna Hiša strahov v Evropi! Ta obljublja najbolj nepozabno ter grozljivo izkušnjo v Sloveniji, kjer vas v ambulanti Dr. Groznika s pomočjo virtualne realnosti (Samsung Gear) postavijo v vlogo preganjanih likov iz najstrašljivejših VR-grozljivk. Virtualna Hiša strahov je primerna za zabavo s prijatelji, teambuliding ali praznovanje rojstnega dne, ni pa primerna za otroke!

Ljubljana, kaj Ljubljana, Evropa je bogatejša za novo atrakcijo. Virtualna Hiša strahov je namreč prva tovrstna hiša strahov v Evropi! So vas kdaj že preganjale pošasti ali liki iz grozljivk in ste se ob tem počutili nemočne ter si oddahnili, ko ste se prebudili in ugotovili, da so bile le sanje? Če si upate, da se vam kaj takega dogaja pri polni zavesti, imate zdaj odlično priložnost. V virtualni Hiši strahov se namreč meja med realnim in virtualnim s pomočjo VR-očal Samsung Gear povsem zabriše in občutek boste imeli, da doživljate svojo najhujšo nočno moro! Omogoča vam potovanje v najbolj grozljive hodnike vašega uma.

Prva virtualna hiša strahov v Evropi se nahaja v samem centru Ljubljane (Ilirska ulica 15), za 45 minut čiste groze pa morate odšteti 12 evrov. Mlajši od 14 let jo lahko obiščejo zgolj v spremstvu staršev! Pripravite se na temačno doživetje, ki ga še dolgo ne boste pozabili! Si upate spopasti se s svojimi največjimi strahovi?

PREBERITE ŠE: Hiša groze v Črešnjevcih – kraj, kjer oživijo vaše nočne more

Za konec predstavimo še Dr. Groznika. Dr. Groznik je psihiater dunajske šole z grozljivim slovesom izvajanja poskusov na ljudeh na potovanju po beloruskih vaseh. Pri njem iščejo pomoč zahtevni pacienti, nad katerimi so roke dvignile psihiatrične bolnišnice, a po obisku njegovih terapij ti niso več isti. Nekaj je zdaj z njimi hudo narobe …

Galerija – virtualna Hiša strahov:

Virtualna Hiša strahovOdpri galerijo

Surferski park NLand Surferski park NLand – surferski raj na Zemlji Dunaj: kulturna, gospodarska in politična prestolnica Dunaj: razlogi, zaradi katerih se boste zaljubili v avstrijsko prestolnico Vlakec je ena izmed najbolj prepoznavnih znamenitosti v Postojnski jami. Postojnska jama bo podrla izjemen rekord New York, nove Benetke? New York – ameriške Benetke? Namesto s taksijem z gondolo? · · · ·