VISTA
V zraku · tehnologija

Ljudje želimo vsak pomemben trenutek v svojem življenju ovekovečiti s posneto fotografijo. To lahko nedvomno pripišemo tehnologiji, ki nas je razvadila do te mere, da si dneva brez fotoaparata ne moremo več predstavljati.

Oblikovalec Tyson Mai je zasnoval preprosto kamero, ki je namenjena držanju v rokah, saj ima poseben ročaj za držanje. Kamera, ki jo je poimenoval VISTA, ne bo ničesar prepustila naključju, saj bo v posnetkih zajela 360-stopinjsko panoramo.

VISTA se ponaša z zapeljivim in praktičnim dizajnom, ob tem pa vključuje dodatek za lažje držanje in trinožno stojalo. Naprava ni le zabavna, ampak tudi prijazna do uporabnika.

V kamero sta vgrajeni dve leči, ena na sprednji in ena na zadnji strani. Gumbe najdemo na stranskem delu, kjer je tudi mesto za pomnilniško kartico. Sijoča luč na sprednji strani bo uporabniku dala vedeti, da je VISTA pripravljena na snemanje.

Galerija – 360-stopinjska kamera VISTA

VISTAOdpri galerijo

Sennheiser Memory Mic: prenosni mikrofon za telefon, ki bo poskrbel za odlično kvaliteto zvoka v videoposnetku. Sennheiser Memory Mic: prenosni mikrofon za telefon, ki bo poskrbel za odlično kakovost zvoka v videoposnetku Vse je pripravljeno na otvoritev tehnološkega sejma IFA! IFA 2018: vse je pripravljeno na odprtje tehnološkega sejma Sony Aibo: vaš novi najljubši kužek je lahko tudi robot Sony Aibo: vaš novi najljubši kužek je lahko tudi robot Zvočniki iz gline: lončarska obrt in tehnologija v enem. Zvočniki iz gline: lončarska obrt in tehnologija v enem · ·