Vivo-V15-Pro-promo-materials-1a
V zraku · tehnologija · pametni telefoni/mobilniki

Lani je izdelovalcem telefona Vivo uspelo z ugodno ceno, zaslonom skoraj brez robov in 8-milijonsko izskočno sprednjo kamero. V letu 2019 pa so telefon Vivo nadgradili in je tako nastal Vivo V15 Pro, ki se lahko pohvali z izkočno kamero z 32 MP.

Telefon Vivo V15 Pro ima izrazitejši rob (brado) le pod 6,39-palčnim (16,32 cm) zaslonom AMOLED “podaljšane” polne HD razločljivosti (1080×2136), drugje pa ga ni. Tudi zgoraj ne, saj je sprednja kamera izkočna in ima 32 MP tipalo, ki je sposobno narediti fotografijo z veliko podrobnosti.

Zadnje kamere so tri: glavna ima 48 MP, drugi pa 8 oziroma 5 MP. Slednja je namenjena zajemanju podatkov o globini motiva.

Telefon ima srednje zmogljiv procesor Sanpdragon 675 z osmimi jedri, tipalo prstnega odtisa pa je pod zaslonom. Uradno predstavitev lahko pričakujemo 20. februarja.


Robotska kosilnica iRobot Terra iRobot Terra: kosilnica s pametjo robotskih sesalnikov Olympus OM-D E-M1X: brezzrcalni fotoaparat z najboljšo stabilizacijo Olympus OM-D E-M1X: brezzrcalni fotoaparat z najboljšo stabilizacijo LV-Earphones_Feature-1600x856 Louis Vuitton Horizon: prestižne brezžične slušalke za skoraj tisočaka DIY: 3D-računalnik v miški, kot ga svet še ni videl DIY: 3D-računalnik v miški, kot ga svet še ni videl ·