180463159
Utrip mesta · destinacija

Ljubljančani smo se že navadili kolesariti po mestu. Tudi če nimamo svojega kolesa, si lahko izposodimo enega iz nabora sistema Bicike(lj). Če nimamo ideje, kaj bi počeli čez dan, se lahko podamo tudi na voden kolesarski izlet z Watermelon Ljubljana by Bike.

Njihova ideja je pokazati več kot le stari del mesta, kjer se ponavadi največ zadržujemo. Krakovo, rimski zid na Mirju, Trnovo, Špica, Plečnikove zapornice na Ljubljanici, Cukrarna, Metelkova, Severni park, Žale, Pot spominov in tovarištva, Stožice, park Tivoli so le nekateri izmed predelov, ki si jih lahko ogledamo na približno štiri ure trajajočem izletu. Lahkotno kolesarjenje skozi različne soseske je popestreno z zanimivimi razlagami nenavadnih dogodkov, manj znanih podatkov in načina življenja Ljubljančanov nekoč in danes.

Katere lokacije si lahko uspete pogledati v 4 urnem izletu po Ljubljani? Poglejte si zgolj nekatere v galeriji.

Ljubljana by BikeOdpri galerijo

 Foto: arhiv Watermelon


lower-48-a-trunk-full-of-organized-gear-hours-later-it-was-a-pile-of-junk Pustila sta službo in odšla na epsko potovanje po svetu Destinacija_Jadran_4 Po Jadranu – z druge perspektive Paris Z otroki na potovanje po Evropi Mykonos Grand Hotel Pripravljeni na grško pravljico? Mykonos Grand Hotel · ·