Vodoodporni etui vaš iPhone preobrazi v podvodni kamerni sistem
V zraku · tehnologija

Fotografi, ki svoje umetnine ustvarjajo kar z iPhonom, se končno lahko začnejo veseliti novega orodja, s katerim bo mogoče posneti dogodivščine pod gladino vode.

Podjetje AquaTech je lansiralo novi izdelek, ki ga je poimenovalo AxisGo. Sistem s pomočjo vrste dodatkov Applove pametne telefone preobrazi v prave podvodne kamere.

AxisGo je združljiv z vsemi modeli iPhonov 7, 8 in X. Pohvali se lahko z robustnim ohišjem, izdelanim iz polikarbonatne plastike in aluminija. K večji kakovosti posnetkov bodo pripomogle dodatne leče. Učinkovito interakcijo s telefonom omogoča membrana, ki prekriva zaslon na dotik.

Ovitek telefonu omogoča, da se potopi do globine 10 metrov. Še posebej se ga bodo razveselili tisti ljudje, ki radi ustvarjajo posnetke pod gladino vode v morju, bazenu ali jezeru.

Pri AquaTechu so v preteklosti izdelali že veliko vodoodpornih ohišij za fotoaparate različnih proizvajalcev, kot sta denimo Canon in Nikon.

AxisGo je kupcem na voljo za 199 dolarjev oziroma 174 evrov. Če si želite v paketu z ohišjem naročiti tudi leče in druge pripomočke, bo treba seči globlje v denarnico.

Galerija slik – AxisGo

AxisGoOdpri galerijo

June Pečica June združuje kar sedem gospodinjskih aparatov Awake Rävik Awake Rävik: za adrenalin tudi na najbolj mirnih vodah Oboževalci Harryja Potterja se boste odslej z magično palico lahko naučili kodiranja. Oboževalci Harryja Potterja se boste odslej z magično palico lahko naučili kodiranja Move Mirror: Googlov novi eksperiment, s katerim si boste lahko krajšali čas. Move Mirror: Googlov novi eksperiment, s katerim si boste lahko krajšali čas · ·