Volkswagen Arteon
Utrip mesta · mobilno

Volkswagen bo na ženevskem avtosalonu predstavil svojo novo štirivratno limuzino, ki bo nasledila model CC. Bo nekoliko večja kot Passat, stavi pa na najvišjo kakovost in praktičnost.

Volkswagen Arteon je razvit povsem na novo. Uvrščen bo v višji srednji razred in tako na lestvici višje kot Passat. Ponaša se z revolucionarnim dizajnom in veliko stopnjo uporabnosti, kar je po besedah Volkswagnovega oblikovalca za zunanjost Tobiasa Sühlmanna edinstvena kombinacija.

Ima prostoren prtljažnik (ob zloženih sedežih s kar 1700 litri prostornine), zadnja vrata pa se odpirajo podobno kot pri kombilimuzinah.

PREBERITE ŠE: Novi Volkswagen e-Golf (2017): več moči in za polovico daljši doseg

Ime Arteon je sestavljenka besede art, torej umetnost, in eon, ki je oznaka za vrhunsko limuzino. Serijsko različico avtomobila bo Volkswagen predstavil na marčevskem avtosalonu v Ženevi. Z njo bo nakazal oblikovalsko prihodnost naslednjih modelov, ki naj bi se naslanjala na vodoravne linije.

Galerija – Volkswagen Arteon:

Volkswagen ArteonOdpri galerijo

Avtobusi Volvo Volvo Gran Artic 300 – to bo največji avtobus na svetu Fitnes plovilo Pariz dobiva panoramsko fitnes plovilo na človeški pogon BMW M2 F22 Eurofighter BMW M2 F22 Eurofighter – M2 za trganje asfalta Nova Ford Fiesta Titanium (2017) Nova Ford Fiesta (2017) – povišana! ·