cover-vw-bulli
Utrip mesta · mobilno

Ste ljubitelj filma “Back To The Future”? Potem je ta Volkswagen Bulli iz leta 1967, ki je bil popolnoma prenovljen, vsekakor predmet poželenja.

Filmska franšiza “Back To The Future” je že mnogokrat predstavljala podlago za različne predelave vozil. Tokrat pa se je avtor namesto predelave legendarnega DeLorean DMC-12 odločil na to temo predelati čudovitega Volkswagen Bullija iz leta 1967.

Seveda te ne more brez kondenzatorja toka, ki ga potrebuje vsak časovni stroj. Ne manjkajo pa niti krilna vrata in kopica futurističnih stikal v notranjost. Seveda je ta Volkswagen Bulli pripravljen na potovanje v prihodnost z izjemno lepo restavriranim motorjem ter kopico detajlov na sami karoseriji, ki napovedujejo avanture v prihodnosti.

Če ste nekoliko odštekani, ga lahko kupite za 89.995 dolarjev.

Galerija slik: Back To The Future – Volkswagen Bulli

Back To The Future – Volkswagen BulliOdpri galerijo

Koncept Hydrafoil Gray design: to so koncepti, ki jih zagotovo hočemo 1000-500-citymagazine-cover Honda Neo Sports Cafe Concept: naslednik Honde CB1000R shutterstock_645515218 Toshiba je razvila super avto baterijo: v 6 minutah do 320 kilometrov dosega BMW Z8 Steva Jobsa Eden in edini: BMW Z8 Steva Jobsa gre na dražbo ·