cover-caddy
Utrip mesta · mobilno

Iščete avtomobil, v katerem se skriva pravzaprav vsakega avtomobila malo? Potrebujete odličen družinski enoprostorec, službeni mini dostavnik ali terensko vozilo?! Volkswagen Caddy Alltrack ponuja prav to raznolikost in s slogovnimi elementi terenskih vozil novo generacijo Caddyja postavlja višje od svoje konkurence. Treba je priznati, da je Caddy iz generacije v generacijo lepši!

Čudovito podeželje ali mestni promet; z novim Caddyjem Alltrack je kadarkoli mogoče ubežati vsakodnevni rutini. Na široko namreč odpira vrata najrazličnejšim možnostim – še zlasti z opcijskim štirikolesnim pogonom 4motion. Caddy s kratko medosno razdaljo se je že pred tremi leti predstavil v “pustolovski različici” z oznako Cross. Ta je zdaj z modelom Alltrack dobila več kot dostojnega naslednika.

Avtomobil s slogovnimi elementi terenskih vozil je na voljo kot furgon in kot osebni Caddy Alltrack. Med posebnosti v ponudbi opreme spadajo na primer 17-palčna aluminijasta platišča, črne obrobe na kolesnih ohišjih in pragovih ter oblikovno dovršen ščitnik za podvozje. Caddy Alltrack se tako vizualno jasno razlikuje od svojih “civiliziranih bratov”. Opcijski štirikolesni pogon 4motion skupaj s serijskim sistemom ABS za slabše terene zagotavlja, da Caddy Alltrack varno nadaljuje vožnjo tudi na številnih neutrjenih cestah. Zgodba se nadaljuje v notranjosti, saj so na voljo specifične sedežne prevleke, barvno usklajene vratne in stranske obloge ter zložljivi mizici na hrbtni strani sprednjih sedežnih naslonjal.

Caddy Alltrack je bil javnosti predstavljen že na mednarodnem avtomobilskem salonu v Frankfurtu leta 2015. Odslej ga je mogoče tudi naročiti. Poleg izrazitejših linij in jasno opredeljenih površin vzbujajo pozornost predvsem individualni zunanji elementi, ki tvorijo zanimiv barvni kontrast z izbrano barvo laka. Med te elemente spadajo na primer zatemnjena stekla, specifična mreža hladilnika s tremi kromiranimi lamelami in srebrno lakirani ohišji zunanjih ogledal. Izpostaviti velja tudi žaromete H7, sprednji meglenki in zatemnjene zadnje luči.

Ker bo novi Caddy velikokrat v mestu, je tu serijska funkcija Front Assist, mestna funkcija zaviranja v sili in funkcija večnaletnega zaviranja. Sistem Front Assist lahko opozori voznika na nevarnost trčenja, v kritičnih situacijah pripravi vozilo na zaviranje v sili, pomaga vozniku pri zaviranju in samodejno zavira. Če voznik pri hitrosti pod 30 km/h spregleda oviro, mestna funkcija zaviranja v sili samodejno zaustavi vozilo.

Sodoben in opremljen z vsemi novotarijami v novi generaciji ter celo oblikovno zelo zanimiv avtomobil bo vsekakor odlična izbira za vse, ki si želite svobode, prostornosti in hkrati neverjetne funkcionalnosti. Tisti zares pragmatični pa si boste za svoj posel omislili takega s homologacijsko oznako N1 (tovorno vozilo s 5 sedeži) in si poračunali vstopni DDV. Takrat Volkswagen Caddy prav zares postane zelo zelo zanimiva izbira.

Z dodatki Alltrack - novi Volkswagen Caddy zares izstopa in se razlikuje od svojih civiliziranih bratov. Alltrack karakter mu zares pristoji. Odpri galerijo
Volkswagen Up Novi Volkswagen Up!: nemški malček na ”transplantaciji srca” Volkswagen Sharan Osveženi volkswagen sharan – izboljšan odlični recept Volkswagen Transporter T6 / 2015 Volkswagen Transporter (T) – Oče “kombijev” pripravljen na sveže hipije golf-gti-mk-1-and-7-01-1 40 let legende – za vse generacije Volkswagen Golf