Volkswagen California 6.1
Utrip mesta · mobilno

Prav nič ne bi pretiravali, če bi trdili, da je tudi Volkswagen odgovoren za priljubljenost počitniških kombijev. Vse skupaj se je pričelo s kombijem iz 50. let prejšnjega stoletja, do danes pa drastično spremenilo.

Volkswagen California 6.1 predstavlja v družbi Volkswagnovih komercialnih vozil nekaj novega. V vsakodnevnem življenju ga lahko uporabljamo kot prevozno sredstvo za do 7 oseb, od ostalih Californij pa se razlikuje po mini kuhinji, ki jo je mogoče vgraditi za voznikovim sedežem. S tem se ne boste odpovedali prostoru, boste pa lahko veliko pridobili. Kuhinja ima en plinski gorilnik in nekaj delovne površine, na kateri lahko pripravite vse potrebno za okusen obrok. Ko kuhinje ne potrebujete, lahko le to pospravite v ‘steno’ kombija. California 6.1 se lahko pohvali še z dvižno aluminijasto streho, pod katero se nahaja postelja, zložljivo mizico, zadnji sedeži pa se zložijo na način, ki omogoči ureditev še enega dodatnega ležišča.

Galerija: Volkswagen California 6.1

Volkswagen California 6.1Odpri galerijo

UMC063_ZERO_XP_EXPERIMENTAL_007 Untitled Zero XP: motocikel, ki ga je navdahnila prihodnost Patriot Campers Desert Ops X1 in LC79 Supertourer Desert Ops Patriot Campers Desert Ops X1 in LC79 Supertourer Desert Ops: odbita kombinacija za raziskovanje brezpotij sunseeker predator 108Sv. Sunseeker Predator 108 Casino Royale: zaplujte kot James Bond 2019_Big_Nugget_Concept Big Nugget (2019): Fordov konceptni bivalnik · ·