Volkswagen I.D. Buzz Concept
Utrip mesta · mobilno

Lani je Volkswagen ne CES 2016 pripeljal koncept Budd-e, električni minibus z geni slovitega Bullija. Tokrat se odmerek nostalgije zrcali v konceptu I.D. Buzz Concept, ki ga je nemška znamka pripeljala na avtosalon v Detroitu NAIAS 2017. Volkswagen z njim napoveduje novo ero mobilnosti in razkriva svoje oblikovalske smernice za prihodnost.

Volkswagen nadaljuje z nizanjem konceptov minibusa, ki je podobno kot lanski koncept BUDD-e navdih poiskal v slovitem Volkswagnu Type 2, ki ga bolje poznamo po vzdevku Bulli. Volkswagen I.D. Buzz Concept še bolj glasno napovedujejo električno prihodnost nemške znamke.

PREBERITE ŠE: Volkswagen Budd-e: sloviti Bulli za 21. stoletje

Volkswagen I.D. Buzz Concept se ponaša z elektromotorjema, ki sta zadolžena vsak za svojo premo. Nazivna moč znaša 274 kW (396 KM), baterija z zmogljivostjo 100 kWh pa zagotavlja 435-kilometrski električni doseg.

Baterijo je mogoče do 80 odstotkov napolniti v pičle pol ure. Od 0 do 100 km/h pospeši v petih sekundah. Zmožen je avtonomne vožnje.

Galerija – Volkswagen I.D. Buzz Concept:

Volkswagen I.D. Buzz ConceptOdpri galerijo

Novi Bentley Continental Supersports (2017) Novi Bentley Continental Supersports (2017) – najhitrejši štirisedežnik na svetu Porsche 911 GTS (2017) Novi Porsche 911 GTS (2017): dodatna moč na pet različnih načinov Kia Stinger Kia Stinger – frajerska Kia, kot je še ni bilo Volkswagen Tiguan Allspace Volkswagen Tiguan Allspace = Tiguan XXL