tc0010-t-roc-meet-stage
Utrip mesta · mobilno

Za Volkswagna T-Roca pravijo, da ima serijsko vgrajeno samozavest. Le to predvsem zaradi svoje podobe, ki si jo deli z večjimi SUV brati pri Volkswagnu in ga zaradi tega z lahkoto ločimo od drugih manjših križancev.

Volkswagen T-Roc stavi predvsem na dizajn, saj ga bo ta najbolj ločil od ostalih modelov v Volkswagnovi ponudbi. Ima nezamenljivo obliko, ki bo še povečala njegovo prepoznavnost. Ko ga pogledamo s prednje strani ima pravo držo SUV-ja in deluje zrelo in resno. Najbolj izstopa modul, ki vsebuje dnevno luč in smernik. To je hkrati tudi T-Rockov svetlobni podpis, ki ga ne bo možno zgrešiti. S strani opazimo dolgo medosno razdaljo s kratkimi previsi in velike koloteke s črno obrobo. Streha se zaključuje s kromirano letvijo, ki daje občutek lahkosti le te. Tudi po zadku ne bo težko prepoznati T-Roca. Velik napis in serijske 3D LED luči bodo izdatno pripomogli k temu.

Notranjost T-Roca ima tradicionalen Volkswagnov dizajn. Je malo bolj sproščen, saj predstavlja T-Rock mlajšega, bolj živahnega brata Volkswagna Tiguana. Notranjost se ponaša z zračnostjo in prostornostjo, v njej pa prevladujejo vodoravne linije, ki imajo smisel v ergonomiji in funkcionalnosti. Volkswagen T-Roc ponuja tri nivoje opreme: T-Roc, Style in Sport. Le ti se ne razlikujejo zgolj po količini dodatne opreme, med seboj jih je mogoče ločiti po barvnih kombinacijah, litih platiščih in tudi spremenjenih malenkostih v dizajnu. Na voljo imamo dvobarvne kombinacije, kjer so streha, ogledala in stebrički v drugi barvi kot preostala karoserija. Izbiramo lahko med 4 barvami strehe, 12 barvami karoserije in med platišči v velikosti od 16- do 18-palcev. Vsak nivo opreme ima svoje kombinacije, pri katerih se barvno ujema tudi notranjost. T-Roc ima prtljažni prostor v velikosti 445 litrov, kar je največ v segmentu. Ob podrtih sedežih se ta prostor poveča na 1290 litrov.

PREBERITE ŠE: VOLKSWAGEN T-ROC: SVETOVNA PREMIERA LJUDSKEGA TERENCA PO OKUSU URBANIH

Volkswagen T-Roc ima že v ponudbi veliko asistenčnih sistemov in je zagotovo med bolj varnimi malimi križanci. Med drugim ga lahko opremimo z LED žarometi in aktivnim informacijskim zaslonom. T-Roca poganjajo že dobro poznani Volkswagnovi motorji. Trije bencinski in trije dizelski motorji imajo razpon moči med 85 kW (115 KM) in 140 kW (190 KM). 2.0 TSI motor z 190 konjskimi močmi je že serijsko opremljen z 4MOTION štirikolesnim pogonom in 7-stopenjskim DSG menjalnikom. Poleg tega je na voljo še pogon na prednji kolesni par in 6-stopenjski ročni menjalnik. Volkswagen T-Roc je lahko vaš od 18.646 evro dalje. V tem primeru gre za T-Roc nivo opreme in 1.0 TSI motor s 115 konjskimi močmi. Najdražji in že omenjeni T-Roc s 2.0 TSI motorjem in Sport nivojem opreme pa stane 30.209 evrov.

Galerija slik: Volkswagen T-Roc

Volkswagen T-RocOdpri galerijo

USSV Rhino GX USSV Rhino GX: robusten SUV z nežno dušo slogdesign-feddz-electric-bike-designboom-1800 Električni moped FEDDZ: edinstven sodobni upornik Mercedes-Benz G (2019) Mercedes-Benz G (2019): najnovejši G je že na voljo v strupeni AMG-različici 1000-500-citymagazine-cover Corbellati Missile: bo to novi najhitrejši avtomobil na svetu? · · · ·