Untitled-1
Utrip mesta · otroci

Tudi vozički morajo biti v teh dolgih večerih dobro vidni. Če so poleg tega funkcionalni in skrajno šik je paketek popoln.

Luč na sprednjem delu otroškega vozička se lahko zdi zgolj dekor. Pa ni. Ko se začne temniti – ali pa ko hočeš opozoriti voznike nase, ko si drzneš prečkati cesto – je prav koristna. Ampak bojazen, da vozička Bloom Zen kdo ne bi opazil, je najbrž odveč. Inovativni Babyzenov dizajn so pri Bloomu – pri nas smo doslej poznali predvsem njihove stole Fresco Chrome – nadgradili z odlično izbiro materialov, dodali drzno barvno paleto in ustvarili privlačen, drugačen in uporaben voziček.

Dovršeno oblikovanje spremlja drzna barvna paleta v izvedbi Bloom Zen CMYK.Odpri galerijo

Zloži se skrajno preprosto, položi se v katerikoli avto in odnese kamorkoli, čeprav na porodniški ni časa za fitnes. Šik izdelek, eden tistih, s katerimi nas v Babaduju redno presenečajo.

Dnevi pravljic 2013 - plakat Dnevi pravljic in ustvarjalne delavnice v Celju Happy girl je edina slika, ki ''naročniku'' ni bila po godu. Hči je namreč protestirala, da dekle na fotografiji zagotovo ni imela mišljenega rdečega puloverja. Umetniško sodelovanje – otroci rišejo, očka barva Igrača - Domača Igrača ”Domača” se predstavi Vrtec žirafa Modern vrtec z ogromno žirafo na vrtu · · ·