''Odpadniško'' vozilo na zračni blazini Renegade.
Utrip mesta · mobilno

Nekaterih krajev se ne da doseči z avtom, s čolnom, celo z letalom ne. Takrat potrebujete vozilo na zračni blazini Renegade, ki je vaša vstopnica v svet svobode. To vsestransko vozilo za dva je obloženo s praktično neuničljivim kevlarjem, poganja pa ga sistem AeroDrive, na katerega je pritrjen štiritaktni V-twin motor, ki lahko potegne do 80 km/h.

Vozilo na zračni blazini Renegade je vozilo za vsak teren. Voda, kopno, led, sneg,… Renegade si podjarmi vsako podlago. Je štirikolesnik, vodni skuter in motorne sani v enem. Je lahko vodljiv, tišji kot ostala vozila na zračni blazini, vse potrebne kontrole, vključno s hitrostjo (podobno kot pri motociklih) pa najdete na krmilu. Za vožnjo ne potrebujete izpita, osvojite pa ga že po nekaj minutah.

PREBERITE ŠE: Peugeot predstavil mobilni bistro “Le Bistrot du Lion”

Priženete ga lahko do 80 km/h, njegova potovalna hitrost pa je nekaj manj kot 50 km/h. Brez obroka goriva zdrži 240 kilometrov, za sunkovit pospešek pa rabi 3,1 sekunde. Na voljo so štirje modeli v različnih barvah.

Lanesplitter - avtomobilski razcepljenec Lanesplitter – avto, ki se razcepi v dva motocikla Fiata 550 Italia s Ferrarijevim V8 motorjem bodo izdelali samo enega. Eden in edini – prototip Fiat 550 Italia s Ferrarijevim V8 motorjem Konceptni SUV Citroën Aircross Citroën Aircross – konceptni športni terenec je igriv kot C4 Cactus Kolo Halfbike II je delo Kolelinija. Kolo Halfbike II – za intuitivno kolesarjenje s celim telesom #kickstarter