shutterstock_786967912
V zraku · odnosi

Moški se nekaterim vprašanjem preprosto izogibajo. Morda zato, ker jih je sram, morda menijo, da bodo s tem užalili partnerko.

Če ste do zdaj verjeli v mit, da je moškim med spolnim odnosom mar le zase, potem se motite. Zanima jih tudi ženski pogled na stvar, a se na žalost prevečkrat bojijo direktno vprašati. Prepričani smo, da tudi tvojega dragega zanimajo nekatere izmed teh stvari.

“Kako pogosto ženske mislite na spolni odnos in v kakšnih situacijah?”

Če gre verjeti raziskavam univerze v Ohio, ženske na spolni odnos pomislijo 19-krat na dan, moški pa 34-krat na dan. A v resnici je vsaka ženska drugačna. In v kakšnih situacijah? V bistu kadarkoli in kjerkoli, še posebej, ko ovulirajo.

“Vas vzburja, ko moški stoka?”

Odvisno od tega, kako! Je se to stokanje sliši kot zavijanje volkov, potem je to kar malce strašljivo. Če pa gre za nekaj bolj normalnega, to samo kaže, da je moškemu všeč, kar se dogaja. In to je vse prej kot slabo.

“Kako se občuti ženski vrhunec?”

Odlično, prekleto odlično! Težko bi to opisale z besedami, a ženske lahko skoraj z gotovostjo trdijo, da je ta intenzivnejši od moškega. Polega tega lahko ženske pridejo do vrhunca večkrat v krajšem časovnem obdobju.

“Je OK, če si moški ne depilira mednožja?”

To je ponovno stvar okusa. Ena spletna raziskava je pokazala, da 43 % žensk smatra moški “grmiček” za neprivlačnega. A kot smo že dejali, vse to je stvar okusa.

“Kako dolg je prekratek?”

Kar se tiče moškega spolnega uda res ni vse v centimetrih. Pomembni so tudi oblika, obseg in tehnika. Kar se pa tiče trajanja spolnega odnosa, pa je spet stvar okusa oziroma trenutka: hiter vroč spolni odnos je lahko enako dober kot romantična erotična igra.

“Je res, da so moški ki so duhoviti, privlačnejši?”

So, in to zelo. Če ima moški smisel za humor, avtomatsko deluje privlačen – pa tudi če njegovo telo ni podobno Adonisu. To dokazuje tudi več raziskav.

“Zakaj so ženske tako rade ‘zgoraj’?”

Zelo preprosto: ker takrat prevzamejo kontrolo in se lahko gibajo tako, kot jim najbolj odgovarja, s tem pa lahko posledično lažje pridejo do vrhunca.

“Kako naj moški odkrije, kaj je tisto, kar žensko vzburja?”

Če na nekaj sumite, potem samo vprašajte. Ženske so komunikativna bitja, ki bodo takoj odgovorila. Na splošno pa velja naslednje: če ženska pritiska z medenico naprej, potem to pomeni, da ji je všeč, če pa se potegne nazaj, pa je jasno, da je bolje, da s tem, kar počnete, prenehate.


shutterstock_307056110 To je razlog, zakaj nas nekateri ljudje zelo privlačijo, nekateri pa sploh ne shutterstock_185242103 5 načinov, kako prepoznamo zavist pri sebi in pri drugih: to čustvo uničuje dušo! shutterstock_1152639542 Besede, ki strejo srce: tega se žensk nikoli ne sprašuje! nicholas-green-TlCp_ZORhSw-unsplash Nikoli se ne opravičuj moškemu za te 3 stvari! · ·