Sony-PlayStation-Classic-Retro-Console-FB
V zraku · tehnologija · gadgeti

Ponovno lansiranje starejših izdelkov s posodobljenimi specifikacijami je v tehnološkem svetu očitno trend. Po tem, ko je pred kratkim vrnitev svojih legendarnih modelov naznanil Nintendo, je tokrat na potezi Sony.

Sony se je odločil, da ponovno lansira izvirno konzolo Playstation, ki je izšla pred skoraj 25 leti. Za miniaturno napravo, ki sliši na ime PlayStation Classic, bo treba odšteti 99,99 €. Dobiti jo bo mogoče od 3. decembra naprej.

Stara nova konzola bo podobno kot konkurenta Nintendo NES in SNES Classsic izšla s kar 20 videoigrami, kot so denimo Final Fantasy VII, Tekken 3 in Ridge Racer Type 4. Celotnega seznama iger Sony za zdaj še ni razkril.

Ob legendarnem modelu bodo kupci dobili dva PS1 igralna ploščka, ki ju bodo lahko uporabili v sklopu večigralskih videoiger.

Sony se je v nasprotju z Nintendom doslej izkazal z velikimi proizvodnimi zmožnostmi, zato je pričakovati, da se bo do modela PlaySation Classic mogoče dokopati precej lahko. To je odlična novica za vse, ki želite svoje življenje začiniti s kančkom klasike.


samsung akg Samsung predstavil tri nove brezžične modele slušalk AKG Povezovalnik elektronskih naprav. 5 tehnoloških pripomočkov za izjemno zaposlene ljudi Fujifilm-X-T3-mirrorless-camera-product-photos Fujifilm X-T3: Fujifilm nagradil vse tisto, kar je najpomembnejše iRobot Roomba i7+ iRobot Roomba i7+: najnovejši sesalec si zapomni tloris vašega doma in se sam izprazni · · · ·