Božanska vroča čokolada s cvetovom iz marshmallowa
Utrip mesta · kulinarika

Bližanje božiča ter vedno bolj hladno, mokro in neprijetno vreme kar kličeta na pomoč skodelico tople, sladke vroče čokolade, ki nam prežene skrbi in pogreje želodček. Pekarna Dominique Ansel je iznašla inovativni recept za to božansko pijačo. A čeprav je njihova vroča čokolada z marshmallowimi cvetovi za zdaj na voljo le v Tokiu, New Yorku in Londonu, nam nekoliko zadoščajo že fotografije: ta kreacija je prava paša za oči.

Vroča čokolada z marshmallowimi cvetovi je ravno tista stvar, ki jo v času kratkih dni, polnih megle in utrujenosti, potrebujemo. Inovativni izdelek pekarne Dominique Ansel je v tujini postal prava uspešnica.

PREBERITE ŠE: Recept: domača pomarančna marmelada

Skodelica vrhunske vroče čokolade je okrašena s cvetlico iz marshmallowa, ki se v ustih skupaj s čokolado spoji v eksplozijo okusov. Na žalost je ta priboljšek za zdaj na voljo le v Tokiu, New Yorku in Londonu. Medtem ko čakamo, da pride tudi k nam, pa si oglejte video te kulinarične umetnine.


Izdelki iz čokolade Neverjetno realistični izdelki iz čokolade, v katere si ne boste upali ugrizniti Burger Nutella - McDonald's Sweety con Nutella – McDonald’s na meni dodal Nutellin burger! Librottiglia - knjiga na steklenici vina Librottiglia: knjiga namesto etikete – kratke zgodbe na steklenici vina Čokolada  Choconips Choconips: čokolada v obliki bradavičk · ·