Vsako astrološko znamenje ga čuti: zaradi tega te je STRAH ljubezni
V zraku · buzz buzz

Zakaj te je strah ljubezni? Vsaka veda ima na to vprašanje svoj odgovor – in kaj pravi astrologija?

Astrologija poskuša odgovoriti na številna vprašanja, povezana s človekovim življenjem. Med drugim se (tako kot številne druge vede) intenzivno ukvarja tudi z vprašanjem ljubezni. Si kdaj razmišljal/-a o tem, zakaj te je strah ljubezni?

Zaradi tega te je STRAH ljubezni:

Oven

Ovni imajo težave s tem, da bi osebo spustili blizu, čeprav si pogosto želijo intimnega odnosa. So strastni in pogosto se zaljubijo, vendar se bojijo, da jim bo odvzeta svoboda. Potrebujejo namreč mnogo svojega prostora – če ga nimajo, se hitro odpovejo ljubezni. Prav tako se včasih bojijo pokazati svoj pravi JAZ – bojijo se obsojanja in zavrnitve.

Bik

Biki so trmasti in sovražijo spremembe – najraje so v svoji coni udobja. Pri ljubezni se bojijo, da bi izgubili svojo stopnjo samostojnosti. Radi flirtajo, vendar se težko zavežejo, saj vedo, da bodo takrat to naredili na dolgi rok.

Dvojčka

Dvojčki so nepredvidljivi in svojeglavi. Želijo si ljubezni, vendar prav tako želijo izkusiti vse, kar jim življenje ponuja, in to se pogosto ne sklada z resno zvezo. V ljubezni se dvojčki najbolj bojijo monotnosti in enoličnosti.

Rak

Raki so najbolj čustveni in sočutni znaki v celotnem spektru znamenj. So zvesti, odločni in za svojo ljubezen bi naredili vse. V zvezi se najbolj bojijo tega, da bi druga oseba zvezo in ljubezen vzela polovičarsko.

Lev

Levi so radi v središču pozornosti. Hkrati pa so tudi radodarni, predvsem s svojo čustveno povezanostjo z drugimi. V ljubezni se najbolj bojijo, da jim drugi ne bi vračali čustev z isto gorečnostjo.

Devica

Device so nekoliko obremenjene s perfekcionizmom, zaradi česar se posledično včasih počutijo, kot da niso čisto vredne ljubezni. Zaradi tega se včasih bojijo povezati z ljudmi, saj so prepričane, da niso dovolj dobre, čeprav to ni res.

Tehtnica

Tehtnice hitro flirtajo in se zapletejo v kratke romance, v resnici pa hrepenijo po pravi in globoki ljubezni. Tako kot device so tudi tehtnice obremenjene s popolno idejo o ljubezni, ki jo včasih projecirajo na druge.

Škorpijon

Škorpijoni se najbolj bojijo izdaje, kar glede na njihove osebnostne značilnosti ni presenetljivo. Škorpijoni se težko zavežejo, ko pa naredijo ta korak, jih je strah, da bi druga oseba naredila kaj, kar bi spodkopalo njihovo zaupanje.

Strelec

Strelci so polni energije in radovednosti. Imajo neprimerljiv apetit za življenje. Dolgočasno življenje je njihova največja nočna mora, kar se odraža tudi v njihovem strahu v zvezi z ljubeznijo. Bojijo se tudi čustvene manipulacije in izdaje.

Kozorog

Kozorogi imajo občudovanja vredno samokontrolo. Težko jih je osvojiti, ko pa se zavežejo, so izjemno zvesti. In točno to je izvir njihovega strahu. Ko se enkrat predajo, ne bodo odšli, pa čeprav bi se izkazalo, da je to bolje za njih.

Vodnar

Vodnarji se bojijo, da ne bodo nikoli našli popolnega partnerja. Od romantičnega odnosa želijo vse ali nič. Bojijo se, da bodo morali skleniti kompromis, če ne bodo želeli biti sami.

Ribi

Ribe so požrtvovalne in zasanjane, zato jih zlahka izkoristijo. Težko postavijo meje, še posebej ljudem, ki jih ljubijo. Prav tako se bojijo, da jim bo kdo zlomil srce.

Tudi MI v njej živimo: zastrašujoč prikaz, kako SLABA je naša družba Tudi MI v njej živimo: zastrašujoč prikaz, kako SLABA je naša družba Zlaganost na družbenih omrežjih: takšna je razlika med RESNICO in FOTOGRAFIJAMI Zlaganost na družbenih omrežjih: takšna je razlika med RESNICO in FOTOGRAFIJAMI Po tej poti hodijo “zgube”: stvari, zaradi katerih lahko propadeš v življenju Po tej poti hodijo “zgube”: stvari, zaradi katerih lahko propadeš v življenju BeFunky-collage (1) Zavidali bi jim celo Vikingi: seksi moški, ki vse stavijo na svojo BRADO ·