female face with wrinkles on her forehead
Utrip mesta · zdravje & lepota

Staranje je vsekakor neizbežno, a vendarle lahko poleg ukvarjanja s športom in zdrave prehrane za svoj mladosten izgled poskrbimo še z nekaj preprostimi vsakodnevnimi navadami. Tu je 5 vsakodnevnih navad, ki preprečujejo staranje…

Serumi in eliksirji žal ne bodo odgnali prvih znakov staranja. Morda bodo pripomogli k lepšemu izgledu polti, vendar gub ne bodo kar zbrisali z obraza. Resnica je, da za preprečevanje gub v bistvu sploh ne potrebujemo veliko denarja, ampak lahko staranje damo na pavzo že z nekaterimi preprostimi spremembami v svojem vsakdanu. Tu so vsakodnevne navade, s katerimi bomo preprečili staranje.

Nosimo sončna očala

Vsi dobro vemo, da so gubice okoli oči tiste, ki se prve pokažejo in dajo vedeti, koliko smo v bistvu stari. Da nas ne bi prehitro izdale, si omislimo sončna očala z UV zaščito in pazimo, da jih imamo vedno pri oziroma na sebi.

Poslovimo se od obarvanih pijač

Poleg gubic o letih govorijo tudi naši zobje. Kava, čaj in drugi obarvani napitki škodijo našim zobem in na njih puščajo madeže, ki vsekakor ne delujejo najbolj privlačno.

Adijo, slamice in cigareti

Glede cigaretov ne bomo izgubljali besed, saj vsi vemo, da so sovražnik mladostnega videza številka ena.

Vendarle pa naj poudarimo, da so “nevarne” tudi slamice, saj tako kot cigarete povzročajo gubice okoli ust!

Pametno tuširanje

Tako je, tudi tuširamo se lahko na pametnejši način.

Vroča prha namreč izsuši kožo, prav tako pa med tuširanjem pazimo, da obraza ne izpostavljamo močnemu curku, saj lahko le-ta poškoduje kožo našega obraza.

Če nič drugega, se vsaj naspimo

Kvaliteta in količina spanja močno vplivata na naš izgled. Pomankanje spanja povezujemo s prehitrim staranjem, povečanjem teže, slabim počutjem in še marsičem. Privoščimo si kvalitetno prespano noč in poskrbimo za svoj mladosten in svež izgled!

IPL depilacija IPL depilacija – skoraj tako učinkovita kot laserska depilacija cover-nivea-2 Kakšna je vaša koža v resnici? [video] Kako se naravno lotiti senenega nahoda? Naravna zdravila za seneni nahod brade Šokantno odkritje: poraščene brade naj bi bile umazane kot straniščne školjke · ·