Zmagovite fotografije leta 2015
V zraku · buzz buzz

Leto 2015 nam je pomahalo v slovo, a spomini ostajajo. In nič jih ne ohranja bolje kot fotografije. Tekom leta in proti koncu leta smo vam pokazali kopico zmagovitih fotografij raznoraznih mednarodnih natečajev (National Geographic, Sony, iPhone, itd.), tokrat pa vam predstavljamo jagodni izbor zmagovalcev. Katera zmagovita fotografija leta 2015 pa je vam najbolj sedla v srce?

Vsako leto potekajo številna fotografska tekmovanja in na tem mestu smo zbrali vse tiste fotografije, ki so na različnih priznanih fotografskih natečajih pobirale glavne nagrade v pravkar končanem letu 2015.

PREBERITE ŠE: Najboljše popotniške fotografije leta 2015 [National Geographic]

Kot vsako leto tudi leto 2015 v fotografskem smislu ni razočaralo. Zaradi čustvenega vrtiljaka- točile se solze sreče in žalosti, ljudje smo se čudili, padale so čeljusti, … – skozi katerega je šlo, je bilo ”hvaležna tarča” objektivov, ki niso zamudili prav nobene priložnosti za dober posnetek.

Vse zmagovite fotografije leta 2015:

Zmagovite fotografije leta 2015Odpri galerijo
Odpiranje penine s pametnim telefonom Kako odpreti penino s pametnim telefonom? Najbolj smešne foto bombe leta 2015 Najboljše fotobombe leta 2015 Gleb Tarro, National Geographic Your Shot: Torres del Paine National Park, Čile Najboljše popotniške fotografije leta 2015 [National Geographic] GoPro posnetki leta 2015 Najboljši GoPro posnetki leta 2015