CITY Magazine - Slika 1
Utrip mesta · kulinarika

VseNajNaj pomeni sladko darilo za trenutke čistega veselja. S pomočjo butične pekarne VseNajNaj.com lahko ob posebnih priložnostih ali pa kar tako le z nekaj kliki podarimo čokoladne muffine, orehove kolačke, slastne piškote, različne pite in kolače.

Za rojstni dan, Valentinovo, rojstvo otroka ali kakšno drugo priložnost lahko v spletni trgovini butične pekarne VseNajNaj izberemo in nato z izbrano dostavno službo na dom dostavimo ročno izdelane in sveže pečene sladice iz dnevne ponudbe iz izključno najboljših sestavin.

Do izjemnih slaščic VseNajNaj, ki so pripravljene po tradicionalnih postopkih in v prvi vrsti namenjene obdarovanju, nas loči le en klik.

Za naročilo nas prepriča dejstvo, da za pripravo sladkorčkov pekovski mojstri uporabljajo le najboljše naravne sestavine, brez dodanih konzervansov, aditivov in umetnih barvil, priznane belgijske in svetovne čokolade (Ghirardelli, Callebaut in Guittard Chocolates), bio jajca iz proste reje, mleko in mlečne izdelke iz slovenskih bioloških kmetij, biološko pridelano vaniljo iz Madagaskarja ter posebno mešanico finih mok.

cover Kulinarični navdih: Strašno kreativne slaščice za noč čarovnic cover Top 5: Najboljše tuje in domače kuharice, ki jih lahko naročimo preko spleta IMG_0343 ABI Falafel: najboljše, kar nam lahko ponudi Orient Pumpkin soup Recepti za gurmanske bučne jedi za prijetne jesenske dni · ·