10 fantastičnih tatujev, ki imajo skrivni pomen.
V zraku · buzz buzz

“Pokaži mi človeka s tetovažo in pokazal ti bom moškega z zanimivo preteklostjo,” je dejal Jack London. A danes tetovaže niso le simbol obsežnih življenjskih izkušenj, temveč nastanejo iz številnih drugih razlogov. Naš nabor najboljših ima resnično poseben pomen!

Po rezultatih Statiste se ljudje odločajo za tetovažo zaradi izražanja osebnega sloga in stališča. Mnogo pa je takšnih ljudi, ki tetovažo posvetijo otroku ali drugem družinskem članu. Mi smo našli najbolj zanimive tatuje, ki imajo poseben pomen. SKRIVNOSTEN!

Morda med njimi najdete navdih za lastno tetovažo, s katero želite komu izkazati ljubezen. Če ste malo bolj navihani in si želite smešno poslikavo, pa boste med idejami našli tudi ‘sočne’ tetovaže, ki so vam pisane na kožo.

Galerija: Tatuji s skrivnim pomenom

Večno skupajOdpri galerijo
Monoobrv Skrajno nenavadne stvari, ki ponekod veljajo za privlačne Že od devetdesetih let znanstveniki dokumentirajo vedenje prašičev. 5 živali, ki so izjemno inteligentne, a tega nismo vedeli maxresdefault (5) YouTube Rewind: kateri so najbolj gledani videospoti v Sloveniji v 2018? Greenpeace1-20180813101906230 To je najboljši božični oglas letošnjega leta · · ·