Kje je noga Kendall Jenner?
V zraku · buzz buzz

Ne mine dan, ko svet ne bi obkrožila novica o članici ali članu iz klana Kardashian. A bolj kot dogodivščine samooklicanih zvezdnic nam je v oko padla fotografije s podelitve 74. nagrad zlati globusi, na kateri so Kendall Jenner, Kylie Jenner in Hailey Badwin. Sprva se zdi zgolj še ena fotografija iz zakulisja dogajanja, a hitro ugotovimo, da na fotografiji naštejemo premalo nog glede na število deklet. Kje je skrita druga noga Kendall Jenner, še danes ostaja skrivnost.

Vsi se sprašujejo, kje je noga Kendall Jenner na tej fotografiji. Ker zvezdnica resničnostnega šova nosi dolgo večerno obleko, je praktično nemogoče ugotoviti, kje je. Najbolj pogost odgovor se glasi, da ima nogi prekrižani. Kakšen razlago pa imate vi?

PREBERITE ŠE: Prostori, ki povzročajo vrtoglavico in se poigravajo s čuti

Fotografija je bila posneta na podelitvi filmskih nagrad zlati globusi, družbo pa Kendall Jenner delata njena sestra Kylie in model Hailey Baldwin, hčer igralca Stephena Baldwina.

Galerija – Kendall Jenner na podelitvi zlatih globusov:

Kendall in Kylie JennerOdpri galerijo

BeFunky Collage Te babice so bolj hude kot ti! funny-oh-no-comics-webcomicname-alex-norris-90-58806dbd50ece__880 (1) cover ‘Oh, ne’ ilustracije našega življenja Smešni starši Starši s smislom za humor, ki so si privoščili svoje otroke bqH7pMz Znanost pravi, da obstajajo 3 tipi ljudi, ki delajo selfije. Kateri si ti? ·