Volkswagen California XXL
Utrip mesta · mobilno

Volkswagnov oddelek gospodarskih vozil se je lotil izdelave, ki je kot nalašč za vse popotnike in za vse tiste, ki jih je že navdušil Volkswagen California. Na osnovi Crafterja je bila izdelana konceptna California XXL, ki štiričlanski družini ponuja prav vse, kar si ta na skupnem oddihu lahko želi.

Notranjost Californie XXL premore vse, kar bi od avtodoma lahko pričakovali. Ima bivanjski prostor, kuhinjo z jedilnico in neke vrste kopalnico, v kateri najdete tuš, umivalnik in stranišče. Priprava hrane je mogoča na plinskem štedilniku, na voljo pa imamo še kuhinjsko korito in hladilnik. V zadnjem delu Californie XXL najdemo prostor za počitek, ki je lahko namenjen oddihu ali spanju. Dodatno posteljo najdete pod streho prednjega dela avtodoma. Velika odprtina v zadku in veliko panoramsko okno dajeta Californii XXL še dodaten občutek prostornosti in svobode.

V zadku se skrivata dva vrtna stola, miza v notranjosti Californie XXL pa je premična in jo lahko postavite tudi na zunanjo stran avtodoma in uživate v toplih dnevih. V hladnih mesecih bo za toploto poskrbelo talno gretje in tudi takrat se boste lahko odpravili na potep. Pogon v Californii XXL predstavlja dizelski motor s 177 konjskimi močmi. Štirikolesni pogon zagotavlja vožnjo tudi v slabših razmerah, kar še posebno prav pride na avanturističnih brezpotjih. Da pa bo vožnja še bolj udobna, bodo poskrbeli pnevmatsko vzmetenje in nastavljivi amortizerji.

PREBERITE ŠE: VOLKSWAGEN CALIFORNIA – LEGENDARNI POTOVALNI KOMBI, KI SEKA NA INSTAGRAMU

Galerija slik: Volkswagen California XXL

Volkswagen California XXLOdpri galerijo

Gotham Project Gotham Project, jahta zloveščega imena Bentley Continental GT (2018) Bentley Continental GT (2018): luksuz, razvit do popolnosti Kode 0 Superšportnik Kode 0, še ena mojstrovina Kena Okuyame Novi BMW i3: zdaj tudi športna različica BMW i3s Novi BMW i3: zdaj tudi športna različica BMW i3s · · ·