25649010742_3736329ba8_b
V zraku · tehnologija

Družbi že uveljavljenih družabnih omrežij se pridružuje eksperiment Samsunga v obliki aplikacije, ki so jo poimenovali Waffle.

Aplikacija Waffle temelji na skupnem ustvarjanju in uporabnikom in vašim prijateljem dovoljuje skupno deljenje zapiskov in ilustracij. Delite jih tako, da jih pripnete na vaše obstoječe fotografije in tako ustvarite “doodles”. S tem ustvarjate skupne zgodbe na nekakšnem internem forumu. Produkt je nastal pod okriljem C-Laba, Samsungovega oddelka, posvečenega tovrstnim aplikacijam. Aplikacijo krasi že znana neskončna mreža sličic, ki jo lahko uporabnik širi v več smeri. Tako nastane nekakšna stena grafitov posameznih tem in sporočil.

Pričakujemo, da bo aplikacija globalno dosegljiva v nekaj mesecih. Samsung pa jo bo z veseljem vključeval kot del osnovne programske opreme na novih napravah.

Ne prezite zabavnega videoposnetka, ki je del Samsungove oglaševalske akcije v ZDA. Zvezdnik Lil Wayne “zaliva” svoj novi Samsung Galaxy Edge 7 s penino. In ta seveda uspešno kljubuje žlahtnim mehurčkom.

Simulator NERVteh NERVteh: Slovenci z najboljšim simulatorjem vožnje na svetu Cake - aplikacija za navidezno preizkušanje ličil Cake: ličila lahko zdaj preizkušate kar na spletu Polnilec Vibram Hero Vibram Hero: polnjenje baterije pametnega telefona s hojo Nahrbtnik SubPac M2 SubPac M2 – prenosni zvočnik kot nahrbtnik ·