cover
Utrip mesta · dom

Dejstvo je, da z rolkami in njihovo mutacijo, longboardi, ki se od klasike razlikuje po velikosti (daljši), obliki (bolj ošiljen) in kolesih, ne delamo ravno nežno. A oboji, predvsem pa longboadi, so velikokrat prave umetnine, zato si ne zaslužijo, da jih po prenehanju uporabe pustimo kjer nam padejo iz rok. Pri Zanocchi & Starke so zato pripravili poličko Wall Ride, kamor ga lahko obesite in ponosno razkazujete.

Longboard je precejšnja investicija in tako kot iPhona 6 ne mečete po mizah in tleh, ko ga ne uporabljate, se spodobi, da (s)podobno ravnate tudi z longboardom. Ti so namreč pogosto estetstko dovršena prevozna sredstva. Za pametne telefone za to obstajajo številna stojala, od oblikovalskega dueta Zanocchi & Starke pa je svojega z Wall Ride dobil tudi longbord.

PREBERITE ŠE: Olaf – skiro in pol slovenskega porekla na Kickstarterju

In brez skrbi, vaša stena bo ostala nedotaknjena in brez vzorcev koleščk (gledamo ga v ”hrbet”), poleg tega pa mu bo lahko tam družbo delalo še veliko drugih stvari, od slušalk (ima tri kavlje), knjig, ure, spominkov, telefona, ključev, itd.

Odpri galerijo

Poleg tega utor za longboard služi tudi kot odpirač, ker ga ni čez pivo, ko priskejtate domov.


2014-1009-Heckler-Design-266-F1-1024x682 2 Cliff: Sistem, ki v red spravi tvojo pisalno mizo naslovna-december-2014_0 2 Škatlica – idealno božično darilo zanjo s slovenskim poreklom cover2 Ikea: Kinodvorana, v kateri gledamo filme kar iz postelje MC09 Minicity: prvi ljubljanski otroški interaktivni tematski park