Wally 48 Wallytender
Utrip mesta · mobilno

Italijanski izdelovalec jaht Wally in mednarodna ladjedelnica Ferretti Group sta združila moči in nastal je 48 Wallytednder, idealna jahta za dnevno ali vikend uživanje. Wallytender je poln tehnologije in se ponaša z osveženim dizajnom.

Jahta Wally 48 Wallytender je dolga 14,50 metrov in doseže maksimalno hitrost 38 vozlov. Jahta ohranja obliko z ostrimi robovi, kljub temu, pa je najnovejša različica v svoji notranjost prostornejša in udobnejša. 48 Wallytender je izredno praktičen, saj nam ponuja pravo doživetje sonca na odprti palubi, premičen mostiček, ki hkrati služi kot lestev za v vodo. Ta nam olajša dostop do jahte ali plavalne užitke na odprtem morju. S sidrom lahko upravljamo s pritiskom na gumb, po želji pa si lahko omislimo še giroskopski stabilizator za bolj mirno plovbo.

Na palubi imamo na voljo dovolj površine za ležanje in sproščanje med nastavljanjem toplim sončnim žarkom. Pod palubo najdemo kopalnico s stoječo prho in dovolj prostora za dnevno-nočne potrebe dveh odraslih oseb. Za pogon ima 48 Wallytender na voljo dva Volvo Penta IPS 650 motorja, ki imata skupaj 1020 konjskih moči. 1.200 litrov goriva bo dovolj, da prevozimo razdaljo dolgo 300 navtičnih milj, ob idealnih pogojih in hitrosti 30 vozlov. 48 Wallytender tako ponuja pravo kombinacijo hitrosti, tehnologije, pri tem pa ne pozabi, da je njegova primarna naloga ustvarjati pogoje za navtične užitke.

Galerija slik: Wally 48 Wallytender

Wally 48 WallytenderOdpri galerijo

Bugatti Chiron Sport "110 ans Bugatti" Bugatti Chiron Sport “110 ans Bugatti”: Chiron v barvah Francije Mazda MX-5 30th Anniversary Edition Mazda MX-5 30th Anniversary Edition: Miatin 30. rojstni dan Range Rover Velar SVAutobiography Dynamic Edition Range Rover Velar SVAutobiography Dynamic Edition: najmočnejši in najhitrejši Velar SONDORS Sondors: električni trikolesnik, ki stane manj kot 10.000 evrov ·