Vila, ki spominja na vesoljsko ladjo
Utrip mesta · arhitektura

Nizozemski arhitekturni biro Waterstudio je v osrčju narave zgradil luksuzno hišo, ki zaradi sodobnega oblikovanja spominja na vesoljsko ladjo. Hiša z moderno zunanjostjo, ki sestoji iz belega okvirja in steklenih sten, in zračno notranjostjo navduši že z vhodom, saj je ta oblikovan tako, da ujame čimveč jutranjih sončnih žarkov.

Pri nizozemskem arhitekturnem biroju Waterstudio so dokončali gradnjo luksuzne vile, ki s svojo sodobno obliko spominja na vesoljsko ladjo. Moderna hiša, ki jo najdemo v osrčju nizozemske narave, ima poleg kleti, ki služi za shranjevanje, le eno nadstropje, v katerem najdemo odprte prostore, ki očarajo s svojo zračnostjo in prelepim razgledom skozi steklene stene. Hiša z zanimivo zunanjostjo, ki sestoji iz belega okvirja in steklenih sten, in minimalistično opremljeno notranjostjo pa navduši že pri vhodu, saj je ta oblikovan tako, da sprejme čimveč jutranje sončne svetlobe.

PREBERITE ŠE: Skladišče prenovljeno v sodobno stanovanje s spuščeno notranjo teraso

Vila, ki spominja na vesoljsko ladjoOdpri galerijo
OFIS Arhitekti: Villa Criss-Cross Envelope OFIS Arhitekti: Slovenski arhitekti preobrazili staro vilo v sodobno kocko 3042920-poster-p-1-egypt-is-building-a-650-foot-tall-pyramid-skyscraper V Kairu bo zrasla nova ”piramida” – nebotičnik Pogled iz terase v dnevni prostor Skladišče prenovljeno v sodobno stanovanje s spuščeno notranjo teraso Prostorna terasa. Minimalistično opremljeno stanovanje, ki meri le 36 m2 in ima popolnoma bel interier · ·