Watervilla
Utrip mesta · arhitektura

Watervilla je spektakularna minimalistična rezidenca na reki Amstel v Amsterdamu, pod katero se je podpisal arhitekturni biro +31ARCHITECTS. Na željo naročnikov je ustvaril moderno dvonadstropno stanovanje, kjer sta se skupaj zlila bivalni prostor in voda.

Watervilla je spektakularna minimalistična rezidenca v nizozemski prestolnici, točneje na reki Amstel. Zgornje nadstropje dvonadstropne hiše na vodi sta zapolnili dnevna soba in kuhinja, ki ju spremljajo panoramska stekla in drsna vrata. Ta odpirajo pot proti lebdeči terasi, ki se vleče vzdolž celotne hiše. In ko rečemo zgornje nadstropje, pravzaprav mislimo pritličje, saj lebdeče stopnice vodijo do spalnice in kopalnice, ki sta pod vodo!

PREBERITE ŠE: Casa Invisible: V Prekmurju je zrasla nevidna hiša, pa nihče ne ve, kje!

WatervillaOdpri galerijo
Pop-up hotel "Sleeping Around" Sleeping Around – inovativni pop-up hotel iz kontejnerjev Hotel med krošnjami Baumhaushotel Robins Nest Baumhotel Robins Nest – očarljiv hotel med krošnjami Hotel Autor Rooms Hotel Autor Rooms – konceptualni hotel z umetniško noto v Varšavi Zadnja atrakcija v Panometru ponuja ''potop'' na Veliki koralni greben. Panometer – Veliki koralni greben sredi Nemčije ·