Kolekcija Weaver za vse, ki radi pijejo čaj
Utrip mesta · dom

Weaver je kolekcija kovinskih pripomočkov za pitje čaja, oblikovana zato, da bi lahko še bolj uživali ob svoji najljubši omamno dišeči in mamljivo kadeči se pijači.

Pri TOAST Living so lansirali novo kolekcijo kovinskih pripomočkov za pitje čaja, ki nudi priročen način izdelave in uživanja klasične skodelice čaja. Kolekcija Weaver sestoji iz lončka za čaj in cedila, katerega vzorec, ki ga tvorijo odprtinice, je navdihnila tradicionalna pletilna tehnika bambusa, od kjer izvira tudi ime seta. Oblikovalci so vzorec modernizirali in ga vključili tako na cedilo kot tudi na pokrov lončka za shranjevanje čaja. Cedilo, ki služi kot zajemalka za čaj in ga lahko po uporabi odložimo na podstavek, pa so poleg pletilne tehnike navdhnili tudi tradicionalni azijski kotli za kuhanje rezancev. Edinstveno cedilo za pitje čaja Weaver prihaja v bakreni in nerjaveče-jekleni različici, medtem ko je lonček za shranjevanje čaja na voljo le v bakreni različici.

PREBERITE ŠE: Brezskrbno poletje z retro pridihom – vrči, stekleničke in kozarci Kilner

Odpri galerijo
Vintage stekleničke Kilner Brezskrbno poletje z retro pridihom – vrči, stekleničke in kozarci Kilner Vročokopelna viseča mreža Hydro Hammock Hydro Hammock – viseča mreža, ki je lahko tudi vroča kopel cover Prozorne vazice, ki lebdijo na vodi in ustvarjajo iluzijo valovanja Pasja hiška Puphause ima vse, kar vaš štirinogi kosmatinec potrebuje. Puphaus – minimalistična pasja hiška