What Is Sexy 2017
V zraku · buzz buzz

Vsak ima svoj okus in vsake oči imajo svojega malarja, toda če kdo ve, kaj je seksi, je to gotovo znamka Victoria’s Secret, ki je znova izdala seznam What Is Sexy. In kaj je seksi v letu 2017 po mnenju znamke najbolj seksi spodnjega perila na svetu? Oglejte si trenutno najbolj vroč seznam.

Kaj je seksi po mnenju Victoria’s Secret? What Is Sexy 2017 je najaktualnejši seznam najprivlačnejših zvezdnic po mnenju slovite znamke spodnjega perila.

PREBERITE ŠE: Ženske vseh oblik in velikosti poustvarile modno revijo Victoria’s Secret Fashion Show

Na njem so se med drugim znašle Venessa Hudges, Priyanka Chopra, Nikki Reed, Taylor Swift, Margot Robbie, Olivia Munn in Chrissy Teigen. Od moških se je na seznamu znašel TV-voditelj in igralec James Corden. Katero ‘lento’ so osvojile posamezne zvezdnice, izveste v spodnji galeriji.

What Is Sexy 2017 – koga je Victoria’s Secret okronala za najbolj seksi v posameznih kategorijah:

Najbolj seksi nasmeh: Victoria JusticeOdpri galerijo
Tedaj še 'samo' nepremičninski mogotec Donald Trump je leta 1989 dobil namizno igro, ki je temeljila na nepremičninskem mešetarjenju. Museum of Failure: muzej polomij, ki časti človeško ustvarjalnost z motorjem potuje sama Bivši fant ji je rekel, da ne zmore … zdaj po svetu z motorjem potuje sama 980x (3) Briljantne optične iluzije ljudi navdihujejo, da posvojijo hišnega ljubljenčka Slovenska himna - Zdravljica Zdravljica je edina državna himna na svetu, ki časti prijateljstvo · ·