Hibridna ura What Watch
Utrip mesta · moda

Ure imamo običajno za to, da z njimi določimo čas, ko se je nekaj začelo. Ročna ura What Watch pa je ura, ki označi čas, ko se je zgodilo nekaj, vredno spomina. Zaradi povezave Bluetooth 4.0, pripadajoče aplikacije in posebnega gumba, ki ”ustavi čas”, vam namreč ta ročna ura omogoča, da zabeležite točen čas, ko se je zgodil pomemben trenutek, in to opremite s fotografijami in komentarji.

What Watch je ročna ura (ne bi ravno dejali pametna, ampak prej hibridna ura) švicarskega zagonskega podjetja, ki zamrzne trenutek časa. S pritiskom na poseben rdeč gumb namreč zabeleži določen čas, prek aplikacije pa lahko temu času dodate zapiske in fotografije. Ura se ponaša s številčnico iz e-črnila, medtem ko so mehanski kazalci po tradiciji zadolženi za točen čas.

PREBERITE ŠE: OZO Watch – minimalistična ročna ura z dvema številčnicama

Malce drugačno pametno uro What Watch poganja kvarčni mehanizem, na voljo pa je v štirih različicah, z modernim in retro dizajnom in tudi kot žepna ura.

Hibridna ura What WatchOdpri galerijo

CalypsoCase Wallet Atlanta Mist CalypsoCrystal: slovenski dizajnerski ovitki za naprave PicMonkey Collage Ženske frizure 2015: v trendu je “fluid hair painting” barvanja las Ročna ura Harry Winston Opus 14 Harry Winston Opus 14: ročna ura po vzoru džuboksa Prihaja Ljubljana Fashion Week LJFW 2015: vse, kar morate vedeti o modnem tednu Ljubljana Fashion Week 2015