Premična vikend hišica
Utrip mesta · arhitektura

Ste kdaj zavidali polžu, ker lahko svojo hišico nosi s sabo kamorkoli želi? Njegov “ljubo doma, kdor ga ima” je povsod. A zdaj ga lahko tudi vi. No, celotnega doma ravno ne, počitniško hišico pač. Poglejmo si jo.

RoadHaus Wedge RV je majcena, a izjemno funkcionalna hišica, ki ponuja bivanje na površini med 15  in 22 kvadratnimi metri. Zunanja terasa, ki jo pokriva streha, prav tako poveča bivalni prostor.

Lahko jo uporabljate kot delovno uto na svojem vrtu ali vikend hišico za odmor. V hišici boste našli dnevni prostor s kuhinjo, v kateri je tudi hladilnik, spalnico ter kopalnico. Drseča vhodna vrata so povsem steklena, tako da boste lahko imeli ves čas lep razgled na teraso.

Hišica Wedge RV stoji na kolesih, tako da jo lahko peljete, kamorkoli želite. Manjka vam samo še dober žar in dva stola, če imate družbo.

Vaša je lahko za 65.000 evrov.

Galerija – Premična vikend hišica

Premična vikend hišicaOdpri galerijo

Snøhetta: prva podvodna restavracija v Evropi Tako bo videti prva podvodna restavracija v Evropi Aston Martin gradi rezidenco za novodobne Bonde Aston Martin gradi rezidenco za novodobne Bonde Hišice Unyoked Cabins – za popoln odklop Hišice Unyoked Cabins – za popoln odklop HydroHouse HydroHouse – hiša z garažo za hidroplane