Ali vas zanima, iz katerih melodij je sestavljena vaša najljubša pesem?
V zraku · tehnologija · aplikacije - app

Shazam se je skozi leta uveljavil kot ena izmed najbolj priljubljenih glasbenih aplikacij na svetu. Kako tudi ne, ko pa je razrešil problem, s katerim so se ubadali mnogi. Na trg pa zdaj prihaja aplikacija, ki se s Shazamom odlično dopolnjuje.

S Shazamovo pomočjo nobena pesem, ki jo slišite, ne utone v pozabo. Kljub temu pa ta aplikacija ni vsemogočna. Če želite izvedeti, iz katere skladbe izvira melodija, ki jo zaslišite v novi pesmi, vam ne bo mogla pomagati. Zato je tukaj spletna stran whosampled.com oziroma aplikacija WhoSampled.

Ko boste telefon približali zvočniku, vam bo WhoSampled zaupal, iz katerih melodij je pesem, ki se trenutno predvaja, sestavljena. Na žalost aplikacija, ki je na voljo za pametne telefone z operacijskima sistemoma Android in iOS, ni brezplačna.

Mnogi menijo, da je storitev, ki jo ponuja, povsem nepotrebna. Gotovo pa se najde veliko ljudi, ki bodo želeli izvedeti informacije o inštrumentalni podlagi novega hita, in bodo tako prišli na svoj račun.


erik-lucatero-543541-unsplash Z aplikacijo Instagram Lite boste prihranili veliko prostora as1 Astroreality Earth Model: inovativen način za raziskovanje Zemlje Spin-Car-Buying-App-2 SPIN: aplikacij za nakup avtomobila, in to brez stresa! Vse tipke se nahajajo ob spodnjem robu zaslona. Aplikacija Obscura 2 poskrbi, da so vaše fotografije veliko boljše · · ·