Wiley je najprikupnejši dalmatinec na svetu in za to je kriv njegov smrček
V zraku · buzz buzz

101 dalmatinec je film, kjer smo spoznali to prikupno pasmo psov. Njihovo osupljivo poslikano telo jih ločuje od drugih psov – če imaš smrček v obliki srca kot Wiley, pa sploh.

Wiley je dalmatinec, ki ima na svojem smrčku srce oziroma je njegov smrček v obliki srca. In zaradi tega je obnorel splet. Leto dni star dalmatinec, kot ga opisuje njegova lastnica Lexi Smith, je štorast, lačen, cartljiv, divji, vesel, ljubeč in tako poseben, da noben fotoaparat ne more ujeti pravega Wileya in ljubezni, ki jo čuti do tega psa.

Njuna zgodba se je začela tako, da je morala Lexi izbirati med 11 psi, in sicer tremi samicami in osmimi samci. Imela je težko izbiro, a se je odločila za Wileya, ker ji je vzreditelj povedal, da veliko spi, je in počiva. To se je pač ujemalo z njeno osebnostjo. Kasneje je opazila tudi srce na smrčku, ki se je iz meseca v mesec širilo.

V tem času (Wiley je star leto dni) je kuža zrastel v žival s posebno osebnostjo, ki obožuje pohodništvo. Rad raziskuje lepe kraje, se igra z drugimi psi, vozi z avtomobilom in veliko spi. Kot se za dalmatince spodobi, je tudi zelo trmast.

Lexi ima rada fotografijo, ko je dobila čudovitega mladička Wileya, pa je začela eksperimentirati s fotoaparatom in so tako nastale fotografije, ki jih lahko danes občudujemo na njenem profilu na Instagramu.

Bi imeli takšnega psa?

View this post on Instagram

Give a little light to get a little love back 💛

A post shared by Wiley ♥ (@hi.wiley) on

Če nimaš rad sebe, te nihče ne bo: ilustracije, ki ti pokažejo, kako se vzljubiti Če nimaš rad sebe, te nihče ne bo: ilustracije, ki ti pokažejo, kako se vzljubiti BeFunky-collage Naravna lepota je ZAKON: 18 slavnih žensk nad 50, ki nikoli niso imele lepotne operacije Mladoporočenca obiskala 33 držav – nevesta ves čas nosila poročno obleko Mladoporočenca obiskala 33 držav – nevesta ves čas nosila poročno obleko portland-843606_1920 Zato bodo olimpijske igre v Tokiju 2020 posebne ·