Window Solar Charger: plošča, ki s pomočjo sonca polni tvoje naprave
V zraku · dizajn · V zraku · tehnologija · gadgeti

Si želite priti v stik z obnovljivimi viri energije, a ne veste, kako začeti? Window Solar Changer je naprava, po zaslugi katere boste svoje tehnološke naprave lahko napolnili z energijo, pridobljeno iz sonca.

Newyorško tehnološko podjetje Grouphug predstavlja Window Solar Charger – sončno ploščo, namenjeno polnjenju vaših domačih naprav.

Se sprašujete, kako edinstvena naprava pravzaprav deluje? Ploščo morate najprej obesiti na s soncem obsijano okno in počakati 8 do 10 ur, da se vgrajena baterija napolni do konca. Svoj pametni telefon ali katero izmed drugih naprav je preko priključka USB nato potrebno povezati z Window Solar Chargerjem.

Napolnjena baterija lahko iPhone napolni 2-krat, Android pa 1 do 1,5-krat. Njena kapaciteta prav tako zadošča za 3 cikle polnjenja brezžičnih slušalk Air Pods, celoten cikel polnjenja baterije prenosnega zvočnika in 50 odstotkov baterije tabličnega računalnika.

Window Solar Charger bo prvim kupcem na voljo do aprila 2020 naprej. Zanj je v predprodaji potrebno odšteti 149 dolarjev, kar preračunano znaša 131 evrov.

Magnetips: magična pisala, ki se med seboj privlačijo Magnetips: epska magnetna pisala, s katerimi se lahko tudi igraš BSB-piano-instrument-designboom-FB Brunettes Shoot Blondes: to nastane, ko v ohišju klavirja združiš 20 inštrumentov! TOP 7: najboljše stekleničke za vodo 2019 TOP 7: najboljše stekleničke za vodo 2019 nendo_1010_20190603_012 Buckle: ura, ki se požvižga na tradicionalno načelo oblikovanja ·