Kozarec za vino Wine Glass Mask
V zraku · dizajn · Utrip mesta · dom

Da bi bil okus izbranega vina resnično izpopolnjen, ga moramo postreči v pravih kozarcih. Toda vsi kozarci za vino imajo že stoletja isto težavo. Med pitjem izključujejo en čut – čut za vonj. Kisikova maska za vino Wine Glass Mask zdaj to popravlja in s svojo inovativno zasnovo dodaja manjkajočo razsežnost uživanja vina.

Kisikova maska za vino Wine Glass Mask je kozarec za vino, oblikovan po vzoru maske za kisik. To v praksi pomeni, da ob pitju zaobjame tudi nos, ki v primeru uporabe klasičnega kozarca običajno ”izvisi”.

PREBERITE ŠE: Salon penečih vin v Ljubljani 2017

Kozarec, ki je oblikovan tako, da se prilega obrazu, nudi izpopolnjeno izkušnjo pitja vina. Izdelal ga je industrijski oblikovalec James Piatt, prednaročite pa ga lahko na platformi za množično financiranje Kickstarter.

Več o kozarcu izveste v priloženem posnetku (glej zgoraj), ki med drugim razloži, kako kozarec dosega venturi učinek in iz vina potegne kar največ.

Galerija – kisikova maska za vino Wine Glass Mask:

Wine Glass MaskOdpri galerijo

il_fullxfull.679851814_5mhc Blazinice v obliki rib skrbijo za popolno sprostitev Stenska ura brez kazalcev Stenska ura, ki ima namesto kazalcev gromozanske trepalnice Ročna ura is sira Swiss Mad (H. Moser & Cie) Swiss Mad – ročna ura iz sira za milijon evrov Photoshop - glasovno upravljanje Photoshop bomo lahko že kmalu glasovno upravljali · · ·