winston-privacy-device
V zraku · tehnologija

Težave, ki se tičejo zasebnosti, se brez dvoma nahajajo na vrhu seznama najbolj perečih v tehnološkem svetu – zdi se, da navadni ljudje ne bomo nikoli izvedeli, med katerimi spletnimi aktivnostmi smo sploh opazovani.

Predstavljamo rešitev za vse, ki želite največjim svetovnim korporacijam onemogočiti, da so vam neprestano na sledi. Govora je o Winstonu, ki vam v največji meri doslej zagotavlja zasebno brskanje po spletu.

Majhna škatla, ki jo namestite med modem in router, brezžični promet usmerja skozi 20 do 30 drugih Winstonovih enot, ki izbrano napravo vsako uro priključijo na naključno povezavo. Z njeno pomočjo boste torej razkropili podatke in tatovom preprečili, da vas zasledujejo z uporabo tradicionalnih tehnik.

Inovacija obenem onemogoča dostop preko 90 tisoč sledilnikom, oglasom in vsebinam, ki uporabnika silijo h kliku brez korektne obrazložitve (click-bait). Na ta način prav tako pospeši delovanje interneta in zmanjša porabo podatkov.

Svojega Winstona, ki je na Kickstarterju že presegel zastavljeni finančni cilj, lahko prednaročite že za 209 dolarjev (približno 185 evrov), pri čemer boste v prvem letu oproščeni naročnine za programsko opremo.


2dd5af032552b5066113d85a3820fc04_original SmartHalo 2: naprava, ki združuje vse, kar kolesar rabi Aivan Korvaa: ultraorganske slušalke, narejene iz vzgojenega materiala Aivan Korvaa: ultraorganske slušalke, narejene iz vzgojenega materiala lighter iKuddle: pametno mačje stranišče, ki samodejno očisti iztrebke dims Dell XPS 13 2-in-1: ultratanek prenosnik, ki je lahko marsikaj