Aplikacija Women Interrupted
V zraku · tehnologija · aplikacije - app

Women Interrupted je še ena v vrsti rahlo bizarnih aplikacij, ki pa lahko naredi veliko dobrega. Meri namreč, kolikokrat moški med pogovorom prekine žensko. Če bi imela to aplikacijo Hillary Clinton med TV soočenji z Donaldom Trumpom, bi njen telefon verjetno pregorel.

Moški le redko priznajo, da ženskam skačejo v besed. Kako lahko preprečimo nekaj, česar se mnogi sploh ne zavedajo? Odgovor na to je mobilna aplikacija Women Interrupted. Ta s pomočjo mikrofona in prepoznavanja frekvence glasu prisluškuje pogovorom in ugotavlja, kolikrat so moški ženski skočili v besedo oz. jo prekinili.

PREBERITE ŠE: Smart Pet Bottle: odpiranje plastenke z aplikacijo

Aplikacija brazilskih razvijalcev, ki jo je navdihnila prav debata kandidatov za predsednika v ZDA, je kakopak namenjena izključno ženskam, čas predstavitve pa sovpada z mednarodnim dnevom žena. Na voljo je uporabnicam naprav iOS in Android. Razvijalci bodo rezultate združili in predstavili v okviru študije.

Galerija – aplikacija Women Interrupted:

Aplikacija Women InterruptedOdpri galerijo
Smart Pet Bottle Smart Pet Bottle: odpiranje plastenke z aplikacijo Mobilna aplikacija Aipoly Aipoly – mobilna aplikacija, s katero slepi spregledajo Aplikacija BTC City Priložnosti Mobilna aplikacija BTC City Priložnosti – nadgrajena nakupovalna izkušnja Mobilna aplikacija - Rumuki Aplikacija Rumuki – domači vroči posnetki na varen način · · · · · · ·