Jedilni pribor za s sabo iz lesa in plastike
Utrip mesta · dom

Italijanski oblikovalec Riccardo Randi se je pri oblikovanju celostne podobe za restavracijo domislil unikatnega jedilnega pribora za s sabo iz lesa in plastike, ki ga je poimenoval enostavno “Wood+Plastic”.

Oblikovalec Riccardo Randi se je koncepta za inovativen jedilni pribor za s sabo domislil že, ko je oblikoval celostno podobo italijanske restavracije, za katero je delal. V poskusu, da bi našel primeren pribor za njihovo obedovalnico, je kaj hitro ugotovil, da je izbira očesu prijaznega, estetskega jedilnega pribora, ki ga lahko gosti vzamejo s seboj, omejena na minimum. Med oblikovanjem za restavracijo je sklenil, da je material, ki bi ga hotel za tovrsten pribor vsekakor les, saj se mu zdi ta najbolj prijeten na otip. Ker pa videz ni vse in ima les neprijeten okus, je združil najboljše iz obeh svetov in oblikoval jedilni pribor iz lesenih držal za večkratno uporabo in reciklabilnih plastičnih naglavnih delov. Medtem ko so leseni deli prototipov kolekcije “Wood+Plastic”, ki trenutno ni v prozivodnji, izdelani ročno, so plastični narejeni s pomočjo tehnologije tridemenzionalnega tiskanja najlonske plastike.

PREBERITE ŠE: Brezskrbno poletje z retro pridihom – vrči, stekleničke in kozarci Kilner

Jedilni pribor za s sabo iz lesa in plastikeOdpri galerijo
Vintage stekleničke Kilner Brezskrbno poletje z retro pridihom – vrči, stekleničke in kozarci Kilner Vročokopelna viseča mreža Hydro Hammock Hydro Hammock – viseča mreža, ki je lahko tudi vroča kopel cover Prozorne vazice, ki lebdijo na vodi in ustvarjajo iluzijo valovanja Pasja hiška Puphause ima vse, kar vaš štirinogi kosmatinec potrebuje. Puphaus – minimalistična pasja hiška ·