Slovenske lesene kravate WU-LE.
Utrip mesta · moda

WU-LE so lesene kravate iz Slovenije, ki so na dobri poti, da na Kickstarterju opravijo s finančnim ciljem krepko pred rokom, to je 21. december 2015. Vuzeniške kravate in zapestnice so ročni izdelek iz slovenskega lesa, zato je vsak modni dodatek unikaten kot prstni odtis narave. Glavni prednosti kravat sta ustvarjalnost in popolno prileganje telesu.

WU-LE so pregibne lesene kravate iz Slovenije, izdelane iz slovenskega lesa in podložene z usnjem. Kot pravijo njeni snovalci, ki jim ”načeluje” Matjaž Sterže, se “v vsaki kravati rojeva posebna zgodba, ki lahko skupaj z njenim lastnikom postane legenda”. Z lesenimi kravatami želi ekipa dokazati, da ima lahko tudi slovenski les, ki ga imamo v Sloveniji kot listja in trave, visoko dodano vrednost.

PREBERITE ŠE: CalypsoCrystal: slovenski dizajnerski ovitki za naprave

Kravate WU-LE so čudovit in nekoliko drzen modni dodatek, ki presprašuje klasične modne zakonitosti. Kravate namreč veljajo za enega temeljnih moških modnih dodatkov, WU-LE pa v svet kravat, kjer že vrsto let vlada status quo, vnaša svežino. Namesto med barvnimi kombinacijami izbirate med 12 vrstami lesa in njihovimi kombinacijami, izdelajo pa jih tudi po naročilu. Za kravato WU-LE boste morali odšteti (preračunanih) 46 evrov, poleg kravate pa lahko naročite zanimivo leseno zapestnico (21 evrov). Oba izdelka se kar sama ponujata kot vrhunsko poslovno darilo ali pozoren dar za prav posebno osebo. Dobite ju na Kickstarterju.

Slovenske lesene kravate WU-LE.Odpri galerijo
Ymocion Modna revija VOOM Fashion Show 2015 Superge Nike Mag iz filma Nazaj v prihodnost II so postale resničnost. Samozavezljive superge Nike Mag iz filma Vrnitev v prihodnost PicMonkey Collage Katy Perry je zvezda božične kampanje H&M H&M "party" kolekcija H&M s praznično kampanjo za nepozabne zabave ·