Xiaomi Mi Max 3
V zraku · tehnologija · pametni telefoni/mobilniki

O kitajskih proizvajalcih pametnih telefonov, ki v zadnjem času burijo duhove z lansiranjem odličnih naprav, smo že pisali. Tokrat se je v središču pozornosti znašel Xiaomi, ki je predstavil novi telefon nižjega cenovnega razreda.

Mi Max 3 je najnovejši in največji telefon iz linije že tako ogromnih telefonov. 6,9-palčni zaslon vsebino prikazuje v razmerju 18 : 9 in ločljivosti 1080p. Okvir, ki ga obdaja, je na zgornji in spodnji strani telefona nekoliko debelejši. Novi model ima tudi 3,5-milimetrski priključek za slušalke.

Baterijo, ki se ponaša z zmogljivostjo 5500 mAh, je zahvaljujoč sistemu Qualcomm Quick Charge 3.0 mogoče v zgolj eni uri napolniti do 71 %.

Zadnja kamera je sestavljena iz dveh tipal z ločljivostjo 12 MP oziroma 5 MP, medtem ko se na sprednji strani nahaja selfie kamera z ločljivostjo 8 MP. Kamera, ki uporablja umetno inteligenco, omogoča hitro in učinkovito odklepanje z obrazom. Skozi čas se bo naučila, kako zamegliti ozadje na fotografiji.

Naprava deluje v operacijskem sistemu Android 8.1 Oreo. Poganja jo procesor Snapdragon 636, ponuja pa 6 GB prostora na bralno-pisalnem pomnilniku in 128 GB prostora za shranjevanje.

Cena za Mi Max 3 je postavljena pri 1.699 juanih, kar preračunano znaša 216 evrov. Xiaomi za zdajš e ni razkril, ali bo model na voljo drugje kot na Kitajskem. Kupci bodo lahko izbirali med modro, črno in zlato barvo ohišja.

Galerija – Xiaomi Mi Max 3

Xiaomi Mi Max 3Odpri galerijo

sony-xperia-xa2-plus Sony Xperia XA2 Plus: Sonyjev najnovejši vir zabave iPhone IQ Je to največji in najbolj seksi iPhone vseh časov? vivo_banner_nexys_bg_x2.1528803387 8 kitajskih pametnih telefonov, za katere si želiš, da bi jih lahko kupil DgFJ0LMXcAEhK-o Pametni telefon Oppo Find X ima skrito kamero, ki jo vidimo šele, ko jo želimo uporabiti · · ·