Prenosna kopalna kad Xtend
Utrip mesta · dom

Xtend, zložljiva kopalna kad, na novo definira koncept kadi. Je namreč zložljiva in jo lahko prenašamo ali pospravimo. Njena avtorica Carina Deuschl jo je predstavila na sejmu pohištva IMM 2016 v nemškem Kölnu v sklopu tekmovanja za bodoče nadobudne oblikovalce. Zložljiva kopalna kad Xtend je izdelana iz ogljikovih vlaken in triplastnega visokokakovostnega platna.

Xtend je zložljiva prenosna kopalna kad, ki se pospravi sama vase. Pod inovacijo, ki kad prinaša v vsak dom, se je podpisala Carina Deuschl, ki je svojo inovacijo predstavila na pohištvenem sejmu IMM 2016. Kad združuje dizajn, funkcionalnost in udobje, za katero poskrbi inovativno platno, ki ponuja povsem novo izkušnjo kopanja. V zloženem stanju tehta vsega sedem kilogramov in v širino meri pičlega 8,5 milimetra (kar je manj kot iPad!).

PREBERITE ŠE: Domiselne postelje, od katerih se zjutraj ne boste želeli ločiti

Xtend, zložljiva kopalna kad ”na harmoniko”, je izdelana iz ogljikovih vlaken in odpornega platna. Razstavi/sestavi se v manj kot dveh minutah, noge, armatura in cev pa se prikladno pospravijo v dno konstrukcije. Če ste torej do zdaj mislili, da je kad rezervirana samo za velika stanovanja in razkošne kopalnice, se zdaj ponuja priložnost tudi majhnim stanovanjem. Lahko pa jo vzamete tudi s seboj na dopust oz. kamorkoli vam srce poželi (potrebujete le priključek za vodo, kakopak). Vodo iz kadi izčrpate s črpalko.

Prenosna kopalna kad XtendOdpri galerijo

TimeBox TimeBox: zaklenite skušnjave in slabe navade Kako zamenjati prevleko za odejo? Kako prevleko za odejo zamenjati v manj kot minuti? Air Bonsai omogoča lebdenje bonsaja ali katere druge rastline Air Bonsai: lebdeči bonsaj Domiselne postelje Domiselne postelje, od katerih se zjutraj ne boste želeli ločiti ·